Problem sa liveom (drugi put)

Auuu ovo sa lajvom je bas postala prava ****da , bas covek nikako ne moze da se pouzda u njih.

Ovaj sad u Martu sam kreirao novi nalog kako bi dobio mesec dana besplatnog gold naloga i kako bi skinuo neke igre sa lajva , sto sam i uradio , ali evo danas pokusao sam da skinem Gears of War : Judgment , medjutim trazi mi da platim , takodje ne mogu ni MP da igram , kao da ni nemam gold nalog , glavni problem je to sto sam ja 100% siguran da jos nije proslo mesec dana , znam sigurno da nalog nisam kreirao 1. Marta i znam da sam se nekoliko dana maltretirao malo da aktiviram gold nalog kada sam otvorio profil , odprilike negde 7. ili 8. Marta sam aktivirao gold nalog , cak mozda i koji dan kasnije…tako da siguran sam da nije proslo mesec dana.

Ne znam sto mi sad koji moj pokazuje da nemam gold nalog.

MILION PUTA ALIIIII MILION PUTA je receno da FREE GOLD se ne racuna… Moras da platis mesec, tri ili godinu, pa da mozes da skines… Jbg, el vi citate ovaj forum u opste?

Pool Nation FX
Thank you!
All done! Thanks for purchasing.
When you sign in on your Xbox One, you’ll find this and anything else you’ve installed in My games and apps.

Child of Light
Thank you!
All done! Thanks for purchasing.
When you sign in on your Xbox One, you’ll find this and anything else you’ve installed in My games and apps.

Thanks for buying Gears of War: Judgment!
Your game will appear in My Games on your Xbox 360 console when the download is complete.

Thanks for buying Terraria – Xbox 360 Edition!
Your game will appear in My Games on your Xbox 360 console when the download is complete.

Evo, cisto da ti dokazem da je sve ok sa live-om :stuck_out_tongue:

Nisi u pravu , resili smo vec to pitanje , jer sa tim nalogom sam vec skinuo Romb Raider i Bioshock , tako da se racuna.

Ne racuna se onaj trial nalog od 2 dana , od 7 dana ili od 14 dana ali ovaj od mesec dana se racuna.

Pa sto onda ne skines? :stuck_out_tongue: Kada ste vec resili?

Pa jel sam ti rekao da sam skinuo Tomb Raider i Bioshock , jel si uopste registrovao sta sam napisao ?

Sad kako sam skinuo te 2 igre sa tim nalogom , ako se taj nalog ne racuna kao gold ? :S

Vidis da si pogresno informisan.

Uostalom cak i da ne mogu da skidam igre (sto svakako nije slucaj) , zasto onda ne mogu da igram multiplejer , jer cak i kad imas one trial kodove od 2,3 dana sa kojima ne mozes da skidas sadrzaj za gold naloge , opet mozes da igras MP.

Kako ja mogu da skinem?

Pa ne znam o cemu se radi , u tome i jeste problem, mislim da znam ne bi ni otvarao ovu temu.

Jedino što možeš je da cimaš xbox support, mi ovde apsolutno ništa ne možemo da uradimo.

Ajde daj mi link da ih cimnem , na njihovom sajtu uopste ne vidim ono gde moze da ih cimas , vec kad ides na contact us , samo ti izbacuje nove i nove tutorijale.

To nisu tutorijali nego klikćeš gde sa čim imaš problem. Za tvoj problem ideš ovde http://support.xbox.com/en-US/contact-us pa onda na My Account, pa pod xbox live membership ideš na other. I onda klikni na chat with microsoft support.

E hvala , kontaktiracu ih ; )

Hmmm pokusao sam da ih cimnem ali se ne javljaju , odvedu me na onu strane gde me drze na cekanju i to je to.

Jel ideš na live chat ili gde? Mislim jbg moraš da čekaš, nikad nisu odmah slobodni.

Sad sam ih kontaktirao , rekli su mi u cemu je problem.

Problem je sto se moja fizicka lokacija (Srbija) i lokacija (UK) na kojoj je kreiran nalog ne poklapaju i to pravi problem, pitam ja kako sam onda mogao dosad da skidam igre i koristim gold nalog , rece mi , pa u pocetku i neko vreme je moglo dok sistem nije registrovao da se moje 2 lokacije ne poklapaju i onda mi je suspendovao gold nalog.

Kaze da nazalost ne postoji resenje za moj problem , jedino sto moze je da predlozi tamo ekipi moderatra da i Srbiju stavi na listu podrzanih zemalja , kazem ja , to znaci da mogu samo da igram sa srebrnim free nalogom i ona rece , nazalost zasad je tako.

Mada sto se mene tice zavrsio sam ja sa MSom ; )

To apsolutno nije istina, ja imam xbox live nalog i na njemu gold već skoro 5 godina i nikad mi nije bio prekinut gold zbog toga. Problem je verovatno što je to bio free trial, ako kupiš normalan gold sigurno neće biti nikakvih problema.

Takođe. Imam godinama XBL nalog, sa preko 1000 igara, dlc, avatar itema i gomile gluposti, većinu igara sam mogao da skinem bez problema.

upravo tako,nikada nisam imao zezanja oko dl-a sa xbl-a…

Mada sto se mene tice zavrsio sam ja sa MSom ; )

Brate, pusti niz vodu tih 5e i kupi Gold na mjesec dana, skini besplatnu igru i nema problema. A ta busanja, “ja sam zavrsio…” su stvarno infantilna, ljut si sto ne mozes dzabe da dobijes live i dzabe da skines igru na osnovu besplatnog naloga.

Ama sad sam razgovarao sa njima , uostalom vec sam rekao da sam skinuo Tomb Raider i Bioshock Infinity , mislim kako sam skinuo te 2 igre onda ?

Rekose mi da u pocetku i neko vreme je to moglo da sljaka , ali eto slucajno sistem je otkrio da se moje 2 lokacije ne poklapaciju i suspendovao mi je gold nalog.
Doduse mozda je problem u tome sto taj nalog od mesec dana zahteva kreditnu karticu , pa mozda su tako utvrdili da se adresa sa kreditne kartice i adresa na kojoj je registrovan nalog ne poklapaju , pa je doslo do problema , mozda to ne mogu da otkriju ukoliko uzimam gold preko kodova.

Ma nije to samo zbog toga , cak mi se nesto ni ne igra ta igra…nego nekako nisam nikad nesto preterano mirisao MS , mislim da je Sony oduvek imao bolji odnos sa svojim korisnicima , a i evidentno je da je PS4 bolja konzola od X1 ; )

Oni to moraju da ti kažu. Tako su pričali da konzole neće raditi van zemalja koje nisu na spisku, pa eto, rade. Problem JESTE u tome što imaš Trial Gold, ne u tvojoj lokaciji ili kartici. Ako kupiš mesec dana, radiće ti. Ali dobro, pošto si završio, nije ni bitno.