Problem sa LINK-om

sve sam podesio , portove otvroio , sve bude pass. ukljucim igru , u ovom slucaju cod bo2 , idem ono guide dugme , system link , izaberem room i kad ocu da udjem u neki room , pritisnem A i onda mi , umesto da udje u room , pojavi se prazan prozor , crashuje se i xbox se restartuje. to mi se danas desilo i sa cod mw3 , ali sam cackao nesto oko tu-ova i uspeo sam da udjem u igru.

EDIT: Evo sad sam provalio da mogu da udjem u svaki room koji ima 4 ili manje igraca , kad ima 5 ili vise desava se ovo sto sam naveo.

M007P : Meni se to desilo samo prvi put kad sam probao BOII… Možda je neki bug u pitanju…

EDIT2 : pa i koristio sam EDIT :slight_smile: , nego kako si to resio? ili ti proradilo samo od sebe?

i meni se to desava zadnja 3 dana. nisam rijesio nikako. samo probam u svaku sobu uc i u koju udjem , vise ne iizlazim :smiley:

uspem ja neki put da udjem u sobu , ali posle ne vidim ni jednu partiju kad udjem tamo u codu system link , prazna mi lista. ostale igre mi rade. igrao sam mw3 bez problema.