Prvo imam jasan problem sa laserom jer je poslije svih ovih godina pri kraju, radio sam prošle godine i pot tweak kad je bio zaštopao tako da sam izvukao maksimum od njega. Naručio sam novi a dok ne stigne ovaj stari nekad se prevari i očita. U zadnje vrijeme igram par starih XGD2 igara. Znači čim pokrene igru laser više nije potreban jer su igre instalirane. E sad ono što me buni je to da igra zamrzne, npr igram Enemy Front (nije stara igra ali je XGD2) i 4-5 puta mi igra zamrzne na manje više istom mjestu. Poslije toga igram Dragon Age Origins i takođe je dva puta igra zamrznula na istom mjestu. Do čega to može biti nekako mi nelogično da je do lasera jer tada ne radi pa strijepim da nije do HDD-a.
Nije to do lasera ako ti zamrzne slika. Greska kod lasera se ogleda kad te izbaci error tipa disk je izgreban, ocisti i probaj ponovo pa te izbaci u dashboard. Ako ne mozes da instaliras igru na HDD - to je isto do lasera (jednom ti izbaci taj error na recimo 50% a drugi put na 66% ili neke drugi, random)
Hmm meni jedino prolazi kroz glavu da je u pitanju disk tj da nije dobro narezan ako igras s diska
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2