E ovako,od nedavno svaku igru koju narezem,xbox ne moze da procita. Watch Dogs na primer nije mogla da se instalira a danas ni Grid Autosport niti da se instalira a kad je pokrenem izbaci error da ne moze da procita disk. E sad,da li je do lasera ili mozda do rezanja igre,jer igre koje imam od ranije rade ok,a probao sam ih dosta.
Nije problem do lazsera mislim da je do rezanja igara te igre koje pominjes su XGD3 format i moraju da se rezu sa odgovarujicim rezacima (najbolji Lite-on) i na Verbatim DL diskovima, inace nece da se instaliraju i Xbox prijavljuje error, ja sam imao isti problem sa rezanjem.
Hvala druze na odgovoru,ali znam to i imam Lite-on rezac i rezem sve igre samo na verbatimu. I nikad ranije nisam imao problema sa igrama koje su XGD3. Ali i ja mislim da je do rezaca ili nesto do kompa.
Vidim da imas status malo duzi na forumu pa me malo zacudilo da ne znas mnogo o tome, ustvari obrnuto znas dosta . Moguce da je do programa kojim rezes posto ( predpostavljam da je ImageBurm u pitanju ) ima label deo u podesavanjima ( onaj besmislen broj od nekoliko cifara koji regulise rezanje ) moze biti da je do njega jel meni je obicno izbacivao error par puta zbog njega, ako je i to u redu, onda je otisao rezac, mada opet ako mozes pokusaj da narezes jos koji disk pa vidi , ali verovatno kao sto kazes rezac , moj je riknuo nakon narezanih 80-90 igara i sve su radile al kako su pocele novije XGD3 poceo je da zeza i stuca.
Probaj te nove igre narezane na drugom xbox ako nemas kod nekog prijatelja, moguce da laser rezaca oslabio a mozda i na konzoli tvoj ali pre ce da je rezac.
Videcu kad se vratim sa posla,malo cu procackati imgburn probati da narezem jos jedan dvd pa cu videti. Nijedan drug nema xbox da probam kod njega neku igru,to bi pomoglo ali sta sad.