Problem sa kupljenom narezanom igrom!

Kupio sam Assassin’s Creed 4 narezanu I trgovac me je ubedjivao da je sve propisno narezano I reko ajde da proverim u abgx sta se desava I nakon provere pise:
DMI is unverified
SS is unverified
Game data was verified but stealth wasn’t Verification failed…
Kontam da ne smem da igram pored ovakvih rezultata?I sta sada da radim? Da li je moguce igricu otpakovati sa narezanog DVD,pa narezati kako treba ili? Konzola mi je online, nemam aktivan Live nalog trenutno.

Sent from Galaxy S4 using Tapatalk Pro

Jel to full dvd? Niko nije siguran ali ako nije verifikovan manje je siguran od onog iz baze. Oni to nastancaju jos igra nije ni verifikovana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam samo jedan DVD…izgleda da ce biti bolje da ga ne igram…

Ako je rezana burner max-om(100% narezan disk) mozes je ponovo narezati…ne trebas je ponovo skidati sa neta…

A na koju foru da je prebacim na hard da mogu da je verifikujem?

Preko ImgBurn-a imas opciju da napravis novi iso file, verifikujes ga ponovo i narezes…

EDIT: Ides u ImgBurn na opciju - Create image file from disc

E super…moracu da odem do drugara koji ima rezac pa da sredim to…a ovima cu se napiti krvi u prodavnici…mada mi je cudno sto su mi dali samo jedan disc za AC4…kontam da su sve nove igre na dva dvd…nisam gledao po torrentima koliko diskova ima igra…

AC 4 ti ima dva diska, prvi ti je SP, a drugi je MP.

Ako mozes da je instaliras na hdd onda je ok narezana ali ako si je startovao dzabe ti rezanje opet jer je u Nand vec upisan fail konzole. U citanju dva burnovanog koji je pao na proveri. Nemas sta da brines igraj i ne traumiraj se, koliko hoces ljudi igra ne verifikovane ripove :wink:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam je jos pokrenuo nikada nisam odigrao igru koja nije verifikovana…malo mi je frka kakve sam srece…:slight_smile: