Problem sa konzolom :(

Stavio sam novi DB 14699 instalirao novi Lt 3.0
probao konzolu dok je nisam sastavio i citala je starije igrice.
Sastavio sam konzolu narezao Batman.Arkham.City.XBOX360-COMPLEX-XGD3
i sada mi nece citati nikakve igrice :frowning:
Pise error nesto Put disc in Xbox 360 console?!

Igra mora da se provuce kroz ABGX360 da bi bila citljiva na LT+ 3.0, naravno da se nareze po upustvu http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-03-01-2012-a.html

provukao sam je ali cudno mi sto nece ni original da cita sada?

sam si flashhovao?

nego jel si ti imao ispravan DVD key za tvoj drive? sve mi nekako mirise da nisi ubacio odgovarajuci dvd key od tvog drive-a…

ma jesam 100% sve je bilo ok.
Pre nego sto sam sastavio konzolu probao sam 2-3 diska da li radi i bilo je ok, posle kada sam sastavio stavim batmana xgd3 provucen kroz abgx i igra nece da radi, ja stavim druge koje su radile i nista .

Da probam opet da flasujem konzolu? tj drajv?

P.S Kad ubacim originalnu igricu zavrti mi jednom drajv pokrene igru i stane na onom Xbox zeleni LOGO
i tako zaglavi!

to sto si provlacio jel vec rezano ili si rezao ponovo provucen iso file, i to moramo da razgranicimo… glupo pitanje ali moramo

drugo fat ili slim konzola? koji je drive u pitanju, daj malo vise detalja

skinuo sam igricu, provukao kroz abgx , spremio sve po upustvima za rezanje sa imbgurn
koznola je slim 250 gb sa kinektom WinBond drajv.

zemljace, lose si flashovao, sve sto si naveo je indicija da je nesto s****no u procesu. ne moze da pre sve radi, sad nista, i da bude kao slucajno i da neko izmisli resenje. ne znam sto vam je problem da date 20e na flash kod ljudi koji to znaju nego sami cackate i posle kuku lele. Xbox 360 imam vec 6 godina nije mi palo na pamet da se igram sa tim stvarima…

dakle probaj opet step-by-step

druze hvala ti na pomoci u svakom slucaju ali ja sam podosta konzola flesovao, no to sada nije ni bitno…a 20e je jos manji problem!

Probaj da napises flash opet a moguce je da je nesto riknulo na drajvu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

otkljucan winbond? busio si ili novi PCB? kod winbonda kad odradis flash moras vise puta da kliknes outro device cisto radi sigurnosti jer zna tu da zabaguje i da obavezno zakljucas SPI kad zavrsis CTRL+SHIFT+F11 u jungleFlasher-u (status 0x8C valjda ti je zakljucan)

ajd probaj ti to opet… bice da je los fles, a ako si busio previse moze da se desi da si sredio plocu i da onda zeza, i prilikom busenja/flesovanja kod slima se preporucuje da se poskidaju svi oni flat kablovi, cisto radi sigurnosti, kod 1.92 cini mi se se desavalo da prilikom flesa rikne laser…

vise puta se klikce na TX unlocked PCB, na fabrickim 16D4S ne moras da kliknes vise od jednom.

Kupio je sa fleshovanim drajvom i neko je ostavio winbond otkljucan, NIJE LIVE SIGURNO! :slight_smile:

Laser crkava jer je mnogo slab i kada mu pise FW on samo prestane iz NN razloga, e ako slucajno prespojis nesto onda moze da crkne ili laser ili sve. Ovo je suvise duboko objasnjeno krajni slucajevi :slight_smile:

yup outro vise puta samo ako ne napise odmah key verified, ne skodi ni ovako dva puta zlu ne trebalo

@studiovpc @M007P @dusan

puno vam hvala od srca :wink:
sinoc kada sam napisao temu i cekao odgovor mislio sam Boze da li ce mi iko pomoci…sada vidim da ste pravi drugari i veliki
znalci, nije mi se do sad desilo nikada kada flesujem konzolu, odmah mi je radilo iz prve…sta mu sad bi ne znam :frowning:

P.S Flesovao sam ponovo konzolu i proradilo :wink:

outro 100% bio problem ili to sto je ostao otkljucan, trebalo bi da je zakljucan uvek