Posto nisam video da je neko postavio temu vezanu za ovu igru,a ocito da ima problema sa prebacivanjem i igranjem na jtag konzolama.Zanima me dal je neko uspeo da je startuje i kako? Skinuo sam i par dlc-ova za nju,i sve su razliciti brojevi.A i ne vidi mi fsd kada skenira.Neki kazu da je potreban live profil.
Hvala!
ma samo napravi kinect id pa vidi da li ce da radi, ja nemam problema ni sa jednom kinect igrom od kako sam napravio kinect id… njega pravis kroz ms dash kreni u settings pa ces da vidis kako prica ti da stojis levo desno napred nazad i slicno tome, imam 2 profila jedan je live drugi nije oba rade bez problema
Napravio sam ja jos ranije kinect id… hodao levo desno po sobi. Al je problem sto ovaj Kinect Lab nece da vidi i sve su razliciti brojevi ( mislim na igru i 3 dlc-a ) Gde god da je ubacim u xbla folder ili gde su mi igre … fsd je ne vidi, tako da ni ne mogu da je startujem.Neko na netu je napisao - you can start it form the quick start menu when you press the guide button ! al ne razumem.Ovaj drugi je napisao - It should work on a Jtag if extracted with WxPirs … bas su ga zakomplikovali
e da ga bem, nisam probao bas nju, ali dlc uvek ima razlicite brojeve sto je i normalno, on ide u content 16 nule ID IGRE pa u 0000002 folder uvek, a ti uzmi igru pokreni direkt iz fsd file managera startuj ili xex file ako ima ili te brojke pa vidi
direct startovanje moze da posluzi.
From IP4