Problem sa imageburn-om

Veliki pozdrav svima…Pre svega ljudi svaka vam cast za forum…Najbolji ste bez ikakvog preterivanja :tap:…Hvala vam na svom ulozenom trudu da bi nama “ne poznavaocima” sto bolje objasnili i olaksali posao sto se tice narezivanja,online-a,offline-a,patchovanja,updateovanja itd…Dosta hvale "uobrazicete se :smiley: …Sad na posao… E ovako konzola Slim flash lt2.0+,igra koju pokusavam da narezem vec 3 puta bezuspesno CoD mw3…Sve odradim po tutorijalu kliknem u image burnu write kad ono izbaci error "Set LO data zone capacity failed-Reason Invalid Field in CDB sta ciniti dalje??? Prvi put sam isao na overburn kliknuo continue i narezao 52 mb…Hvala unapred…zzz

hvala za pohvale

Koristi vise ENTER-a kada kucas TEXT.

Na kom rezacu pokusavas da narezes?

Problem je do lasera ili do mediuma.

Lako moguce do medija, ako ne rezes na Verbatimu bit ce do toga, kupi Verbatim i ako ti ne nareze(puca) imas vapi od mene.

P.S. I naravno znas da nesmes igru provlaciti kroz Abgx ako imas 2.0, ali to i ovako nema veze sa rezanjem diska, ali cisto ako neznas, da se ne desi da narezes a igra ti ne radi…

E ovo gore. Dakle, samo Verbatim, ja osobno rezem truncate metodom, nikad overburn, iako kazu da je dobra kombinacija sa CloneCD. Isto provjeri podesavanja ImgBurn-a, mozda si nesto pogresno postavio, iako su sanse minimalne

Da kada rezes idi na truncate opciju, ne overburn, jer ti mozes rezati i sa obicnom rezacem posto si na LT+2.0

Nema na cemu,zasluzeno nema sta…obican ili ti LG nesto,nesto pa broj :hihi GH22NP21…A medijum levi neki 2 look… Do sada (NOV

rezac,jos uvek mirise na novo) na njemu 3 igre xgd2 i ok ali prvi put xgd3 i naravno faild…Predpostavljam da ces mi reci Verbatim i samo on ali vredelo je pokusati…:stuck_out_tongue:

Ps…ovo mi je izaslo 2 put na trucate opciju…

Onda ti je do medija, uzmi Verbatim i neces imati problema.

P.S. I naravno zadnji ImgBurn i izaberes truncate opciju pre rezanja, ne overburn.

Samo Verbatim, i radi onaj patch za 2.0. Znaci provuces kroz abgx, onda inject topology for 2.0 sa Xbox Backup Creator-om

Da definitivno cu pokusati sa verbatimom…Ko ne plati na mostu…Hvala momci na brzom odgovoru…

XGD3 igre koje imaju vise od 8GB rezes sa posebnim LITEON rezacem koji se predhodno flesuje a CD-ovi obavezno da budu Verbatim. Flesuj konzolu na LT+3.0 kupi taj flesovani rezac i resio si se bacanja para.

Da ako ima LT+3.0 ali on ima LT+2.0, tako da njemu jos nije potreban MaxBurn(Lite-On) za rezanje XGD3 igara, tek kada bude presao na LT+3.0…

Pa pazi hteo sam da je flesujem skoro ali nisam bio u mogucnosti da nabavim LiTeon rezac pa cak ni onaj asusov (ljudi ne verovatno ali nema ih nigde,kao da zivimo u Tadzikistanu)…tako da sam odustao od flesa i ostao pri ovoj metodi…
Ps. Frank sta mislis o Jtag-u umesto konstanto flesovanje na 3.0,4.0,5.0 ko zna dokle ce to ici…

Procitaj ovu temu, lakse ces se odluciti sta ti je bolje(RGH ili LT).

Link:http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/4815-rgh-jtag-ili-lt-3-0-sta-je-za-mene.html

Da,da…Prvi cd je zbog toga zavrsio u kanti…

Prvo ne radi overburn na DVD jer ce uvek da dobije fail pogotovu na DVD DL koji ne moze overburn…
.
Drugo ne pokusavaj na nekim losijim DVD-ovim imaces vise bacenih nego ista.

Trece neki rezaci jednostavno ne mogu da podnesu prelaz na drugi layer i izbacuju error cak ni novi. Kod LG ima svakakvih model.

Pozdrav ljudi…Evo kupio i verbatim i ponovo sve odradio,i opet ista greska u imageburn-u…:frowning:
Da li je moguce da je rezac crkao???Posto sam normalno narezao predhodne 3 igre,do duse xgd2…ne znam sta mi je ciniti,neki predlog???

Ps. Predator procitao sam skoro sve teme i ja mislim da znam sta mi je ciniti…:ninja:

1. Provjeri da li su ti ove postavke za ImgBurn
    http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-11-06-2012-a.html

2. Ovde ti je spustanje sa 3.0 na 2.0
    http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/4175-kako-xgd3-igre-za-lt-3-0-konvertovati-za-lt-2-0-a.html

Provjeri postavke ImgBurn-a, i da li radis patch dobro. Ako je sve kao sto treba, onda odnesi disk kod nekoga i pokusaj sa ovim postavkama da narezes. Ako uspije, do rezaca je

Cekaj ne razumem te…Za ovu igru konkretno Cod mw3 koristim tut.“Kako XGD3 igre za LT+3.0 konvertovati za LT+.2.0” i u tom tutorijalu ima sve objasnjeno kako konvertovati i narezati igru…

Kakve veze ima postavka “MEGA TUTORIJAL: Kako proveriti, patchovati i pravilno narezati bilo koju igru (UP TO DATE 11.06.2012)” imageburn-a sa ovim gore navedenim???

Postavke ImgBurn-a, na to obrati paznju. A najbolje je da posesis ImgBurn tako, samo na drugom rezacu. Vjerovatno je do njega. Znaci, postavke kao na onim slikama

Pa sta ne probas ponovno narezati jednu XGD2 igru, ako ti je nareze lepo znaci rezac ti je u redu…