Ljudi, trazim vec satima po forumu i ne nalazim odgovor na svoj problem. Ispravite me ako gresim sto postujem ovde ali mislim da jeste delimicno vezano za ovu temu. Rezem Kongdoms Of Amalur vec 2 puta i pratim mega tutorial doslovce, ali iz nekog razloga kad pokusam da je instaliram na Xbox dodje do 39% i prijavi kako je disc unreadable i da ga ocistim, a ako pokusam da pokrenem sa diska on pokrene samu igru, ali kad idem na new game pocne load screen i prijavi disc unreadable(ovaj put crveni prozorcic bez opcije brisanja diska) i izbaci me iz igre. Rezano je na verbatim dvd-eve sa crossflesovanim asus rezacem DRW-24B3ST. Konzola je danas stigla flesovana od duschana tako da ni to ne bi trebao da bude problem. Jel ima neko neki savet?
Meni liči na loše narezan disk. Probaj ponovo narezati igru na drugi disk, nemoj za to vrijeme raditi ništa na kompu, pogasi nepotrebne procese, ako režeš na 4x pokušaj ako možeš smanjiti brzinu rezanja na 2.4x.
Ako ti se posle ovog pojavi isto, najvjerovatnije imaš loš rip igre, probaj naći drugi rip.
I rezao sam na 2.4x, al u pravu si, moguce da je rip los.
Edit: Konacno je proradilo. Za one koji imaju isti problem, podesavanje na high priority u IMGBURN-u je upalilo