Pozdrav svima,
Nadam se da je OK ovdje, da ne otvaram novu temu.
Juce kupljen XBOX Slim 250GB, sa RGH chipom, kernel verzija 2.0.16747.0, Dashboard: 3.0b rev483. Datum proizvodnje 22/08/2011. Koristena od novembra 2013 (ocuvana, kao nova), znaci ima jos neka 2 mjeseca garancije.
Trebalo mi je nesto vise od 24h da krenu problemi, tj, cim sam krenuo u nesto vise od igranja…
Skinuo img igre (GH Metallica), extractovao sa Backup Creator-om, snimio na FAT32 USB drive, pokrenuo .xex file da vidim jel radi, radi, e onda problemi…
Prateci ovo uputstvo, sam pokusao da pridodam novonabavljenu igru u Library/Xbox360 Games. Nakon vise pokusaja sam kao uspio, tj. vidio sam je u listi, samo su igre u listi bile bez covera i info-a. Pokrenem Guitar Hero, izbaci me kaze nesto online, ne moze (izbrisao update folder kad sam extractovao). Hajd reko odoh izaci iz Freestyle-a i ponovo uci, ja u Library/Xbox360 Games, kad tamo 0 of 0 - no games found. Kada odem u manage paths, isti je path kao i ranije (HDD1\Games). Pokusam pokrenuti PES koji je ranije bio instaliran, preko .xex, moze.
Tutorial kaze:
[SIZE=1]otvara se novi meni gde idemo na change path, ostalo ne diramo nista
onda idemo skroz u folder koji hocemo pa na Y potvrdimo (select this directory)
Pozeljno je promeniti SCAN DEPTH na 6 u slucaju da stavljate igru u nekoliko SUB-FOLDERA (npr igra extractovana sa ISO2GOD ili XBLA igre skinute sa neta kada se raspakuju uvek imaju nekoliko foldera pa tek u zadnjem bude sam file od igre)
[B]posle toga SAVE na X i ispratite do kraja sve sta pise, to je to sada kada se resetuje dash (Guide dugme pa Xbox Dashboard) trebalo bi da ucita igre ako ih imate na hdd, usb…[/B] evo kod mene ih ima i cita ih sve, onda mozete na Y da skinete Title Update ako treba, i sve covere mada to radi auto, u svakom slucaju moze i na Refresh Artwork[/SIZE]
Malo mi je ovaj dio konfuzan. Meni niti je sta pisalo, niti se resetovao dash.
Nadam se da je problem lako rjesiv, da nisam sta ozbiljnije upropastio.
EDIT: Prijasnji vlasnik je ja mislim preko externog HDD-a ubacivao igre na interni, da li to stvara problem, sto ja preko USB-a hocu da ubacim?
aLx: Ne upadaj u tudje teme, za svoj problem napravi novu temu.