Problem sa FSD-om

U pitanju je najnoviji FSD 3.0. 3 problema imam.

1. Ultra sporo mi ide kroz igre. Idem na X da promenim layout i onda ide tecno jedno 3-4 sekunde i onda ponovo uspori kao Spori Rodrigez.
  2. Desi mi se kao malopre da mi se posle izlaska iz igre izloguje iz naloga i vise ne mogu da udjem ni u jedan od naloga. Ni reset ne pomaze. Izaberem nalog i kliknem ga i apsolutno se nista ne desava.
  3. Kad udjem u MS Dash npr. da podesim nesto (kao malopre kada sam isao na clear cache, reko pomoci ce, al nije) vise ne mogu da se vratim u FSD klikom na XBOX dugme pa na Home.

Do malopre mi je bio FSD onaj stariji, isto 3.0 ali onaj bez linka, pa sam ga malopre azurirao, mislio sam da ce da pomogne, ali nije. Dash Launch je 3.06, probao sam da ga reinstaliram, ali nije pomoglo. Kao sto napomenuo, uradio sam clear cache.

Ima li neko ideju u cemu je problem?

Jesi li reset settings na default i clear cache, ugasi i upali konzolu.
Jesi li se igrao sa nekim parametrima za dashlauncher?

meni se to desava ponekad kad mi nije zakacen net

Da, i meni se desavalo pre kad otkacim kabl za net, ali sada to nije slucaj. Na zalost, morao sam da obrisem FSD i ponovo ga instaliram. Potrajalo je, ali sam zavrsio. Sada je sve OK. Znaci iz cista mira je pocelo da mi se desava to, nemam pojma sto je najgore zasto.

BETA verzija FSD i ti problemi su cesti

Dobro je da sam naleteo na ovu temu jer sam upravo hteo da otvorim novu “SEARCH” je mnogo dobra stvar…
Imam problem isti kao i Nabuko-v pod rednim brojem 1…Ali samo to mi se desava,ostalo sve funkcionise besprekorno,isto odradio clear cash,novi dash,poslednji dashlaunch-er i ne vredi opet isto…
Jel ima neko neko resenje ili cu morati Nabuko-vo resenje da sprovedem u delo???