Imam jedan ajde da kazem srednji problem… rezao sam mnogo igra do sada i novi nfs rivals i call of duty ghosts i dosta igra imam rezac LG. HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA device …S tim rezacem sam dosta igre narezao programom clone cd najnovijom verzijom…i sad da rezem batterfield 4 jedan disk mi zezna i ne reze stane na 1 posto …i probao sam opet i po drugi put stize do 40 posto tako odprilike posto sam izasao napolje i nisam ni video zadni put bio 35 i izbaci mi gresku nazivom mog rezaca kao da je problem to…sta da radim ?? u cemu je problem ? al ostale diskove sve reze sve sam probao i cd i dvd i sve samo na DL mi to izbacilo u cemu je problem ? mozda mi oslabeo laser ? igre sve koje sam narezao bila je brzina na 2X…i sve radelo super ama bas sve bez greske…da pojasnim igre sam narezivao i u xgd3 i u xgd2 radelo mi sve super i zacudio sam se malo kako radelo al eto pravio mi sad na batterfield 4… moguce i zbog lasera nznm nisam siguran al ako neko zna za pomoc i da mi kaze nek izvoli
Pozdrav i dobrodosao na forum.
Pre svega, jedna mala informacija: Ubuduce, potrudi se da das temama malo bolji naziv koji ce se ticati tvog problema. Nazivi kao sto su “Pomoc”, “Hitno”, stavljanje samo smajlija u naziv teme i slicno se sankcionise. Ovaj put cu ti ja promeniti naziv teme.
Koje DL diskove koristis, Verbatim ili neke druge? Moguce da je laser oslabio.
E druze stvarno izvini zbog ovoga nov sam nisam znao…da verbatim …al neke sam uzeo beo skroz disk…a neke ono normalno pise na njih verbatim.pa nisam ni ja znao koji problem do sad mi rezao sve igre sa istim takvim diskovima nisam znao stvarno…dal je u las eru ili je u diskovima problem
Da da da bas ti tiskovi bas tako … ponekad sa tim diskovima ponekad sa onim normalnim sto pise verbatim itd.
Ma nikakav problem druze, nov si, pa cu ti progledati kroz prste, ne banujemo mi odmah.
Po meni, to je problem u drajvu. Imao sam jedan drajv, isto tako nije hteo da mi reze DL diskove a sve ostalo je rezao normalno.
Problem je u drajvu 90% a da bi bio 100% suguran probaj na drugom racunaru taj drajv.
Ubacio sam kod caleta disk narezao battlefield 4 cd 1 preko clone cd radi …ipak je problem je rezaac oslabeo laser.ostavicu ga par nedelja valjda ce da se oporavi i tako sam ga namucio samo tako
Oho ovako stoje stvari uklinio sam firmware ukljonio sam na svoj rezac novi update i sad narezao sa istim tim rezacem sto mi pravio problem rezao sam halo 4 i hvala bogu narezao mi do kraja …i igra radi bez problema…a i moguce od vremena posto nisam rezao s njim duze vreme pa mozda i to …mozda ili od vremena sto nisam narezivao a moguce i od firmware…a moguce i diskovi jer nisam uzeo oni beli verbatim nego obice…