Imam problem sa Darksiders igrom. Skinuo sam je,provukao kroz Abgx360, sve je bilo zeleno i ssv2. Medjutim kad ubacim igru ona se pokrene radi kako treba ali se pojavi nesto plavo duz desne strane ekrana mozda 3-4 cm i tu je svo vreme dok igram igru. Jel zna neko u cemu je problem ili da skinem neku dr verziju?
samo na toj igri se pojavljuje ili i na drugim? abgx podesen po tutorijalu? ako samo na toj igri probaj da skines drugu verziju igre tj od drugog “prodavca”
mozda bi mogao da preimenujes temu u “problem sa xbox-om”
nije sa xbox-om sigurno,sve ostale igre rade kako trebaju,cak sam te veceri narezao jos par i sve rade.
samo na njoj se to pojavljuje,ok probacu da je skinem od drugog prodavca…
Darksiders je sa sobom i donosio jedan bug koji se manifestovao “curenjem ekrana” ili jel, screen tearing. Rešeno je kasnijim patch-om za igru…možde se kod tebe malo drugačije pokazalo, hm, ne znam…ovo je samo ideja. Jesil’ probao da update-uješ igru?
preduhitrio si me. jeste bio bag kod nekih ljudi. ja npr nisam nikakvih problema, mozda je kod tebe stvarno tako. skini patch offline ako ne ides na live, pa probaj.
Darksiders je sa sobom i donosio jedan bug koji se manifestovao “curenjem ekrana” ili jel, screen tearing
Lapsus, hteo si da kazes cepanjem ekrana?
Ajde to manje vise, nego zbog jednog baga koji mi nije dozvolio da nastavim igranje sam i odustao od igre kompletno, neki izbagovan quest sta li.
ok probacu da skinem patch pa javljam reakcije…
Resili smo problem. Skinuli smo patch i dalje je postojao problem (inace ovaj problem se javio kod burazera na Xbox-u),kada sam ubacio igru na moj Xbox radilo je sve bez problema.
Tema moze da se zakljuca. Hvala.