Problem sa cipovanom konzolom xbox 360

imam problem nedavno sam cipovao trajno konzolu i ima neki podprogram koliko mogu da vidim,e sada mi je receno da mogu da skidam igre sa piratebay i stavim jednostavno na eksterni hard ili usb ubacim i igram,ali ja to kada odradim nemogu pronaci u xbox-u bilo kakav foldr cak i da je bilo sta konektovano…pomoc

Prvo, tema je u pogrešnoj sekciji, drugo, imaš tutorijale u RGH/JTAG sekciji gde imaš sve detaljno kako se radi

http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html Evo ti i tutorijala kako se radi, pogledaj malo bolje drugi put

Procitaj prvo pravila!!!A drugo,kao sto je deamonkiller rekao imas tutorijal RGH/JTAG.

Imas druze kod nas u RGH sekciji doslovno sve objasnjeno ‘u sitna crevca’, samo polako i strpljivo prelistaj teme

Nemoj da te zbuni obimnost tutorijala to je vrlo prosto videces i sam, prvi put ti treba 15min sledeci put ces za pola minuta uraditi spremanje IGRE ako je ISO, samo kopiranje malo duze traje . Prosto :wink:

Uh hvala ljudi na trudu i savetima sve sam procitao i pokusao ali nesto nece pa nece,sada sam naisao na dosta prepreka :confused: kao prva imam dva eksterna harda po 500 GB,ali ni jedan nemogu da formatiram u ovaj format FAT32 jer nema u opciji…ima samo NTFS i exFAT u cemu je fora??? A Imam USB kljuc od 16GB njega uspesno formatiram u ovaj format FAT32 ali kada prebacim igricu koju sam prethodno skinuo i raspakovao nece da se ubaci iako ima mesta vec nece da primi winzip folder koi je raspakovan znaci i sada sam skroz zbunjen i neznam odakle poceti.

Kad je usb formatiran na Fat 32 drugacije se ponasa od NTFS tj. i ako ima mesta na njemu nece da prebaci odredjene fajlove.

Za formatiranje HDD-a i ostalih cuda koje oces da guras u konzolu koristi **FAT32 Format **program koji je za tu svrhu najbolji.Ja sam isto imao nekih problema sa USB i formatiranjem i tek kad sam njega iskoristio uspelo je bez ikakvih problema.

Ustekaj taj hard u xbox,otidi u postavke xboxa,vidjet ces tamo opciju configure now tu ga formatiras u fat 32,zatim ga ustekaj u pc,sad ti je na hardu stvoren skriveni folder,xbox se zove,tak nešto,to slobodno izbrisi…sad možeš na njega stavljat igre pomoću xbc programa…

Tesko ide,dosta opcija u konzoli
nemogu da prebacim u fat 32 format nikako hard disk

Odes u originalni M$ dash, System Settings, Storage, odaberes taj HDD, ides Configre Now i posle ga obrises i eto ti Fat32.

ustekao sam hard disk i ulazio u sve opcije i nema nigde cofigure now???

Ne nalazim ja te opcije i foldere kako ih vi nazivate MS,DASH, I sl… ne razmem se puno u to ako moze jednostavno opcija po opcija od pocetka

Ima. Zaboravio je aLx da doda da kada obelezis HDD moras da pritisnes Y i tu imas dodatna podesavanja, nema sanse da ih nema

Ima dole na ekranu mu piše šta sve koje slovo radi, samo treba da pogleda i to je to.

Jer to negde u opcijama samog x boxa ili u ovom potprogramu freestayle,neznam gde to da nadjem

EDIT: