Uh, namučio sam se žešće da narežem igru kako treba, ali posle tri bačena diska isto mi se dešava. Pokušao sam da je instaliram na hard disk i na tačno 73% mi uvek puca. U pitanju je Sleeping Dogs. Kad pokušam da igru startujem bez instaliranja na hard disk kaže mi da mi this disk is unreadable ili mi kaže da je unsupported. Probao sam i ove nove Transformerse, ali slična stvar mi se dešava. Konzola mi je flešovana na LT 2.0, konvertovao sam igre (bile su 2.0, ali sam ih provukao kroz ABGX pa ih je valjda on sredio da rade za 3.0). Rezao sam igre na dva kompjutera i na jednom mi pokazuje dosta grešaka čim počnem truncate varijantom da režem, a na drugom igru nareže s nešto malo errora. Šta mislite u čemu je problem i dal’ ima nekih rešenja za ovu moju muku?
Ukoliko si ih provukao kroz poslednju verziju ABGX-a, on ih je patchovao sigurno i mislim da ti zbog toga ne rade. Probaj da je narezes tako konvertovanu, samo bez provlacenja kroz ABGX.
Yup, nemoj provlaciti igre kroz Abgx, posto imas LT+2.0
To znači da ću morati ponovo igru da skinem jer je već prevučena kroz ABGX. Ali ne shvatam, kakve to ima veze kada sam ja uz pomoć Xbox Backup Creator-a pečovao da radi na 2.0?
Edit: Hvala ljudi na odgovorima. Probaću pa javljam dal će da valja. Nego šta da radim ako skinem 3.0 verziju? Samo da je konvertujem na 2.0 bez provlačenja kroz ABGX i šta ako se desi da nigde ne piše za koji LT radi?
Ukoliko skines 3.0 verziju, samo je patch-uj i narezi. Trebalo bi da radi. Nikako je ne provlaci kroz poslednji ABGX.
Obavezno provlaci kroz abgx da vidis je li dobra verzija. Kad dobijes sve zeleno, onda uradi inject 2,0 topology data i rezi. Sto se tice samog instaliranja na HDD, ja to nisam radio, ali pokusaj da igras sa diska, pa ako radi, pokusaj i da instaliras
Abgx je obavezan, cak i za 2.0, bar znas da je dobra verzija igre
Istina je ovo sto rece iKaran, ali poslednji ABGX automatski ubacuje topology patch, i rece da je probao vec slican nacin. Mozda je bolje da skine pretposlednju verziju ABGX-a, tako ga nece zamarati topology update. Preporucio bih ti instaliranje na HDD jer sam citao da se tako zaobilaze neke MS prover. Ne znam tacno za koji dash je to vazilo ali secam se da sam tako igrao Forzu 4 i nisam imao problema. Otkad imam RGH, lakse disem.
Cini mi se da je neko pisao da bez obzira koji je abgx, baza im je ista i radice isti posao bez obzira na verziju. No, iako zanemarimo to, ja imam 2.0 i redovno skidam igre, obavezno provlacim kroz abgx (dva puta), i onda spustam za 2.0 i narezujem. Tako bar znam da je patchovana za 2.0, nemam bar te dileme
Moguce, realno, nista nije iskljuceno. Videcemo sta je uradio.
Bez obzira na sve trebalo bi da bez problema instalira igru. Sto se tice pacovanja, da prvo provuces kroz abgx pa tek onda stavis topologiju, ili ako je stavis pre, u abgx iskljucis verifay if passes. Na koje diskove rezes? Ako ti tako pucaju diskovi ili je do njih ili rezaca. Imas li ihas?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Nemam ihas. Probao sam na dva kompjutera, jedan od njih je laptop koji sam skoro uzeo. Režem sve na Verbatim diskove i uvek sam sve na njih rezao, tako da to nije problem. Meni u suštini nisu pucali diskovi jer mi je na sva četiri diska on prepoznao igru, ali ne mogu da je pokrenem. Koristio sam i onu MP3 foru, ali ne pomaže.
Ček sad, jedni mi pričaju pošto imam LT 2.0 da ne provlačim kroz ABGX, dok mi drugi pričaju da bih trebao? Videću da probam i jedno i drugo, šteta što mi je samo jedan disk ostao.
90% igara koje sada izadju su prepatchovane za 3.0. Provuces kroz abgx da budes siguran, i onda spusti na 2.0. Sve ostalo je shot in the dark, pa sta bude
Ja sam skidao sa jednog ruskog trakera koji navodno kaže da je igra pečovana na 2.0. Znači takve sigurno pečovane samo treba da narežem?
Ako vec tako hoces, ali cemu otpor prema abgx-u? Provjeris igru, vidis da li je dobar rip ili ne. Ali ocito pricam u prazno, ne volis abgx i to je to
Ako je prepatched za 2.0, i ako si siguran u taj sajt, onda samo rezi i to je to
Ne pričaš u prazno jer sam svaku od ovih igara provlačio kroz ABGX isto kako ste rekli, pa sam je posle konvertovao kroz XBC. Mene najviše brine što on te igre učita, ali ne mogu da ih pokrenem.
Ako ti pokazuje pocetni ekran, onda je moguce da nije patch prosao dobro. Kad spustis topology za 2.0, provuci opet kroz abgx i vidi da li je uspijelo. Ako ne prijavljuje greske abgx, onda znaci da nije dobro prosao topology za 2.0
PS.Ako si narezao za 3.0, a imas 2.0, on na pocetnom ekranu prepozna igru, ali je ne moze pokrenuti
Ako imas dash 15572 ili 14719 zaboravi na xgd3 igre bez ihas-a.
Kod Transformersa mi je prikazivao greške, ali nije kod Sleeping Dogsa. Meni u dashboard-u ih normalno učita, ali ne mogu da ih startujem. Videću da ponovo probam da startujem Transformerse sa mp3 forom.
Imam 14719. Znači mogu da zaboravim na igranje ovih igara?
Hajde probaj ubaciti neku xgd3 igru koju si igrao pre dash updejta, npr mw3, acr… i vidi jel radi?
Pre možda nedelju dana sam flešovao konzolu na 2.0. Pre sam na njoj imao 1.6, pa imam za sada samo dve skinute XGD3 igre.