Problem pri downloadu igre sa XBL?

E evo ovako , problem je sledeci , ocu da skinem Bioshock Infinite sa XBL i krene da ga skida , i dodje tako do jednog dela i odjednom izbaci " Can’t download Bioshock Infinite" , pokusao sam jedno 3 puta i uvek mi to izbaci , pa zna li neko u cemu je problem i kako to resiti , ako zna bio bi mu veoma zahvalan :wink:

Da li ti izbavi jos nesto pored " Can’t download Bioshock Infinite"?

Rekao bi da ne , vec samo izbaci to i prekine download i to je to.

Probaj da obrises kompletan folder Bioshock Infinite i restartuj konzolu i pokusaj ponovo. Ako ni to nece, mozda je nesto do njih… Kontaktiraj i support…

Isao sam u storage i na games i obrisao Bioshocl folder (onaj zuti krug , nedovrseni download) i pokusao sam ponovo da skinem ispocetka i opet isto , i tako vec par puta , doduse nisam restartovao konzolu nakon sto sam obrisao folder ali sam obrisao folder i skidao iz pocetka.

Obrisi cashe sa hard diska I biće ok,ja sam isti problem imao sa ovom igrom

Sent from my Q10 using Tapatalk

Jel mislis tamo kad odem na system ili gde vec igde ima ono marketplace catch i bese system catch, sad sta od toga da obrisem ?

System cashe

Sent from my Q10 using Tapatalk

Aha znaci idem na system items paonda imam tamo opcije medju kojima i system catche i marketplace system data iznaci obrisem taj system cache ,ok ali nemoj onda tako nesto da zaserem i da nesto poremetim tipa da ostanem bez prethodno skinutog sadrzaja ili nesto tako.

Ovo je sa starog dasha, ali je princip isti. Odeš skroz udesno, settings, kao kad ideš na HDD nešto da izbrišeš, samo na HDD pritisneš Y i ideš delete System Cache, i to je to.

Hvala deamon to je ta priča :wink:

E hvala na pomoci ljudi , nekako sam uspeo da skinem igru ; )

:wink: Sada će biti u aprilu 4 za skidanje tako da je korisna informacija za ubuduće

Послато са XT910 уз помоћ Тапатока

Cuo sam, mada ono AC IV : BF sam igrao i imam vec disk verziju , GEoW i nisam neki fan serijala, CoJ jos manje, dok za Terrariu neznam ni da li cu skinut, mada kad je dzabe i sirce je slatko pa verovatno probacu sve.

Razmaziće nas ms :wink:

Iskreno meni je vazniji kvalitet od kvantiteta , bolje da nam daju 1 igru za mesec ali neku stvarno odlicnu tipa : AC4 : Black Flag , Tomb Raider, Sleeping Dogs, Batman Arkham Asylum…itd , nego da nam daju 5 komada nekih bezveze ili jedva osrednjih igara.

meni je npr ok,u zadnje vrijeme ne kupujem igre za 360 pa većinu igara što dođu free nisam igrao pa dobro dođu vikendom da ne igram black ops2 online stalno :wink: Spremam pare za xone

Poslato sa BlackBerry Playbook-a

Pa i ja jako slabo kupujem igre u poslednje vreme , i meni ove GWG odlicnu dodju , kao recimo Tomb Raider …mada X1 definitivno necu uzimati vec preci cu na PS4.