Pozdrav svima,
evo moj problem je sledeći: imam JTAG konzolu i imao sam Dashboard 2.0.14719.0. Sve igrice su radile super i imao sam svuda slike raznih igara kada sam ulazio u My Games. Uspeo sam da updatujem Dashboard preko USB na 2.0.16197. I sada sve igrice rade, ali nažalost više nemam slike igrica kada uđem u My Games, već sve je sivo i samo piše naziv igrice. Ponavljam da mi sve igrice dobro rade, samo mi malo fale slike igrica. Moje pitanje je dali sam ja nešto pogrešio ili je novi Dashboard takvog izgleda. Zahvaljum se svima unapred na rešenju problema. Pozdrav Peja.
Nije trebalo da update-ujes Dash na 16197 jer, koliko sam cuo, ima dosta bug-ova. Ovo, naravno, vazi samo za JTAG/RGH konzole. DA bi resio problem, kada udjes u igre, pritisni Y i idi na refresh artwork. I tako za svaku. Trebalo bi da ti se posle toga pojave slike.
Skini sa interneta covere.
Instaliraj Avatare.
Pozdrav Jovane, molim te objasni mi molim te kada da pritisnem y da bi dobio refresh artwork. Ja sam probao, ušao sam u My Games, pa opet u my games i onda mi se pojave moje igrice, e tu sam probao y ali ništa. Sigurno se sada smeješ, jer sigurno nije tako ali pokušavam. Hvala unapred na strpljenju.
pozdrav Peja
daj screenshoot-ove da vidimo sa cime radis?
Ma jok, ne smejem se, niko se nije naucen rodio. Kao sto rece @M007P, daj nam screenshot-ove, da bismo bolje videli u cemu je problem. A probaj ovako:Kada udjes u FSD, idi na Xbox games, i otvorice ti se sve igre. Posle toga, odmah stisni dugme Y i izaci ce ti meni, na kom ce pisati razne stvari, izmedju ostalog pisace i Refresh Artwork. Posvetli tu opciju i stisni A dugem, i to je to.
Zahvaljujem se svima na brzim odgovorima, ali saznao sam da ja nemam ni FSD instaliran. Nisam imao ni ranije tako da sam sa starim Dashboardom imao slike, a sa novim nemam. Neka onda tako ostane. Hvala još jednom. Pozdrav.