Posle visegodisnjeg druzenja sa Sonijem 2 resio sam da uzmem novu konzolu.Izbor je bio tezak i mukotrpan ali sam se odlucio za XBox360.
Elem da predjem na stvar.Kupio sam cipovanu konzolu,slim verziju.Neke igre sam uspeo da ubacim ali vecinu nisam.Pratio sam uputstvo za ubacivanje igara sa ovog sajta.Igre sam prebacivao preko USB (flesa).Fles je svaki put bio formatiran na FAT 32.
E sad nije mi jasno zasto nije hteo da ocita fajlove koje sam prebacio?
Na slikama mozete videti kako izgleda kada se posle XBox360 fles vrati u komp,pokazuje samo crticu.Takodje kada ubacim fles u XBox360 gore u meniju pokazuje da ima fles ali kad udjem File Menager pokazuje da je prazan.Pokusavao sam sa vise fleseva i to sa 2.0 i 3.0 i opet isto.
Koje bi mi fleseve preporucili?Jel one od ubacivanje igara odu ili?Nov sam u ovome pa bi mi svaka pomoc dobro dosla…
Inace fles za ostale stvari radi dobro.
Ja sam koristio 4-5 razlicitih fleseva na xboxu i svi su radili tako da ne znam sta bih ti preporucio ali zato dok ne nabavis fles mozes prebacivati igre preko mreze pogledaj ovaj tutorijal http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=5878 . Takodje ako imas telefon sa nekom vecom memorijskom povezi ga na xbox i citace ga kao fles
Matori, sa tim flesevima nikad nisi siguran. Znaci, meni je prsao neki Kingston, koji su kao najbolji, a najbolje mi sljaka neki reklamni sa logom NIS-a. Tako da, samo udji u prvu radnju i kupi prvo sto dohvatis.