Dakle u poslednje vreme na konzoli nece nikakav item da skine sa neta. Proverio sam konekciju za wi-fi, sve je radilo kako treba, ali u poslednje vreme nece ni covere za igre da skine, a kamoli TU za neku igru. Cak i igre za koje sam ranije imao cover, a kada bi je obrisao i ubacio opet posle nekog vremena, nema cover i stoji tako. Evo upravo sam pokusao da skinem TU za CoD AW jer sam ubacio novi Dlc i izbaci: 1 item download/0,00 kbps i to se pojavi na neke 2 sec i samo nestane i to je to. I tako za sve sto pokusam da skinem u zadnjih mesec dana.
Moras sada manuelno da skidas / instaliras covere, i title update-ove. FSD vise nije podrzan i ne moze niko da skida sa njihovih servera.
ili si skinu AURORA (alternativa FSD) i onda ide automatski
Ova tema se otvara ko zna koji put vec u zadnjih nekoliko nedelja… Dajte ljudi koristite malo pretragu…
Razmisljao sam za tu Auroru da ubacim, jer ovo pocinje da me nervira. Dexter, pretrazio sam i nije meni problem da ja ne znam kako da skinem cover ili TU, nego je problem to sto imam net na konzoli, a jednostavno po 100ti put nece apsolutno nista da skine od navedenog zadnjih par nedelja.
Pa tamo je receno lepo da je taj servis cesto u prekidima… Cas radi, cas ne… Tako je i meni zimus i proletos… Nesto skine, nesto ne… Par dana ne radi, pa tako…
Meni nista ne skida zadnjih mesec dana, zato sam i napisao ovo da ne postoji neki drugi problem ili da mi opet nesto baguje konzola… Znam sta pricam. Nebitno.
Jesi probao da reinstaliras fsd?
Pa ubacio sam taj fsd3 po prvi put pre nekih 2 meseca od prilike i sve je bilo ok, nego zadnjih mesec dana zeza, cak i za igre koje sam imao instalirane - gde je sve bilo ok, pa kada sam ih obrisao i ubacio ponovo, sada nemaju nikakav cover i uopste nece da skida. Pokusam svakog dana, isto i za TU. Ali sad se razmisljam da ubacim tu Auroru, sta znam… Za covere manje - vise, ali bitnije mi je za TU, jer me ovako po netu zavlaci po raznim sajtovima za jedan TU, umesto da lepo pritisnem jedno dugme na konzoli i skinem kao i do sada. Nije neki veliki problem u pitanju, samo sam pomislio da se nesto zeznulo u konzoli sto se tice te konekcije , jer poznato mi je da nekad nece odmah da skine sve to, ali mesec dana vec, pomislio sam da nesto baguje taj fsd ili nesto trece.
Posto je RGH konzola, ona se kaci na server od FSD-a da skida TU i covere, posto je postao nepodrzan od strane ljudi koji su radili na njemu svi su presli na auroru ako zele da koriste bilo koje funkcije interneta na RGH konzoli.
Ili skini i instaliraj auroru ili manuelno sredjuj TU i covere, nema treceg.
Bas ne razumes o cemu je ovde pisano… No nebitno sada. Moze Lock.
Riječ je o tome da XboxUnity ne daju više podršku za FSD, jer su oni ista ekipa koja stoji iza Aurora dashboarda, ekvivalenta FSD-u, baš kao što je i rečeno u threadu koji sam linkao iznad. Ali hvala na tome da baš ne razumijem. Pozdrav.
Ma ok to, to sam ukapirao sada kad je Ogy napisao. Mislio sam da je skroz drugi problem u pitanju, sa mojom konekcijom mozda, mozda neka moja podesavanja ili sl, nisam znao da je svima tako. O tome se radilo. Videcu da predjem na tu Auroru ako je stabilna.