Problem oko sacuvavanja i pitanje za modifikovanje igara

Uradio sam pre 2 dana jtag na xbox-u i veliki sam noob pa moram polako da se uhodam.

elem,naucio sam da ubacujem igre za pocetak :da: :stuck_out_tongue:

skinuo sam FIFU 12 i RDR pa imam 2 pitanja

1. zasto ne mogu da sacuvam igru ? kad sam usao u RDR rekao mi je nesto na foru : You need to sign in Xbox live in order to save your game and be awarded with achievements. Autosave ne mogu da upalim. kontam da treba opet kao kod igara da se definise gde da mi sacuva igru…

2. Fifa koju sam skinuo nije na engleskom jeziku ._. laksa varijanta je da skinem drugu verziju ali mene zanima mogu li da modifikujem igru i ubacim joj neki language pack ili tako nesto,i taman bih uradio i neki patch u vidu transfera i jos nesto ?

1. neke igre nemam pojma zasto ali zezaju. ja imam taj problem sa mass effectom. igra ne prepoznaje da si ulogovan. jedino resenje je, izloguj se sa profilau FSD-u, pokreni igru i kad pritisnes start pitace te za sign in, uloguj se na tvoj profil i radice ti.

2. moguce da postoji. ali opet moras da skines englesku fifu, izvadis language i ubacis, tesko da ces naci custom english pack ovako na netu. a samim tim kad skines englesku fifu, ubaci nju :slight_smile:

Vazi hvala ti. Postoji cak sansa da nisam ni bio ulogovan kad sam igrao igru pa zato (facepalm) izgleda da je to kao na kompu sa onim games for windows live,moram da se ulogujem da bi mi sacuvao igru (opet facepalm za mene).

nego ako nije problem da pitam jos nesto (ovako bih otvorio jos 100 tema),kako da namestim emulatore za xbox ? i ako moze na PM neki link odakle da ih skinem. Tutorial za ubacivanje igara je odlican,ali nisam video za emulatore nikakvo objasnjenje.

P.S. ovaj deo dijaloga u tvom sigu je zavrsetak Darksidersa ako se ne varam. Taj deo kad kaze : No,not alone,je izazvao jizz in my pants :smiley: kakav hype za naredni deo,iako ce se on odvijati paralelno s kecom.