e ovako nedavno sam flesovao na lt 3.0 ,i kupio asus ovaj i njega sam flesovao na burner max, podesio img burn,i svaki put kad kad rezem,nareze mi do kraja krene verify i na 50% mi izbaci ovo:
I/O error
device [2:0:0] atapi ihas 524 b AL2A
Scsi status 0x02
interpretation: check condition
CDB: 28 00 00 20 8E 27 00 00 01 00
Interpretation read (10) sector : 2133543
Sense Area 70 03 00 00 00 0A 00 00 00 00 11 05 00 00 00 00
interpretation L-EC uncorrectable error
ja sam otisao par puta samo “cancel” ocita mi xbox cd i mogu da ga igram ali ne mogu da ga instaliram na hard izbaci ono kao da je prljav disk i da ga ocistim
Imao sam isti problem,desetak diskova sam istrosio i nisam skapirao u cemu je problem. Na kraju sam odneo rezac na reklamaciju i sutra bi trebalo da dobijem novi. Naravno, ne mora da znaci da i ti imas isti problem kao ja.
nista ajde onda kad sutra dobijes dvd kad odradis rezanje javi da vidim da li je do rezaca problem…posto izgleda da niko nije sem nas 2 imao taj problem a izleda da niko ne zna u cemu je
Valjda ces uspjeti popraviti, ako nije drive u pitanju mada bi se slozio s akirisom da je u dobroj vecini slucajeva I/O vezan za drive, u ovom slucaju rezac
Nista resio pitanje rezaca…taj sto sam imao nije radio,vratio sam ga,dobio novi i sve radi kako treba…sto se mene tice tema moze pod lock
Hvala svima za pomoc!!!