DASH: 16913
KONZOLA:Slim RGH
Pozdrav,danas sam skinuo igru Batman Arkham Asylum i uradio sve preko xbca,prebacio na usb,igru uopste nisam prebacivao na HDD nego sam pokrenuo preko usb-a.Evo ovako mi je sastav fajla posle odradjenog posla sa xbc.
BmGame
CookedXenon
Movies
Xbox360TOC
Default.xex
nxeart
E sad,kada sam igru pokrenuo znaci momentalno mi se pojavi crni ekran i igra se ne startuje.Hvala svima na pomoci i nadam se da sam dobro opisao ovaj problem.;)Ostale igre rade OK.
ta igra ima problem i sa obicnim konzolama, odradi je sa ISO2GOD i radice, jel ti izbacivala i FATAL CRASH INTERCEPTED, ako ti i dalje bude izbacivala javi da ti kazem sta da uradis
Ne nije izbacivala Fatal Crash nista nije pisalo…Pokusacu prvo laksi nacin a onda sa ISO2GOD.
Nije ovde TU ovo je uobicajen problem sa ovom igrom, ali u svakom slucaju novi TU treba, igra na nekim konzolama puca sa XBC a na drugima sa ISO2GOD, na 3 flesovane konzole sam video da puca isto, uredno rezan disk, a proguglaj malo videces da imaju isti problem i ljudi sa originalnom igrom 
EDIT:
KOJI JE DASH 16913
to jos nema hehehheheheh
Evo sada kad sam je prebacio na HDD ali nema slike nego Missing…nema veze startovao sam i FATAL CRASH INTERCEPTED.Ups…izvinite moja greska…
ISO2GOD skinut i sada krecemo.