Preuzimanje cover-a (RGH)

Posle reinstaliranja FSD izgubili su se svi coveri i sada ne mogu da ih vratim.
Konektovao sam se na wifi i izaslo mi ovo… U podesavanju mreze je podeseno na automatsko.


Vratio se u FSD, stoji IP adresa u levom cosku


Kada kliknem na artwork u statusu ocitava nesto: HTTP… (u zagradi stoji brzina preuzimanja 0.0 kbps)i na kraju se nista ne desi.:?
Pokrenem ispocetka FSD i opet nista. :headbang:

Sta jos treba da se podesi?

U pretrazivac ukucaj ip adresu koja ti stoji u cosku, otvorice ti se fsd stranica, username i pass su f3http, otvorice ti tvoj fsd, sa svim igrama i ostalim stvarima koje imas… Sa sajta Xbox Unity mozes rucno download cover koji god ti se svidja i uploadujes ga na odgovarajuce igre preko pretrazivaca… I to je to… Tako sam ja radio, brljavio mi je nesto fsd, nije hteo, a ni za neke igre nije ni bio cover da refresh artwork, pa sam sam stavljao…

liveblock ti je enabled,stavi ga na disabled!

I ja da napomenem samo nemoj da govoris ono sto nije istina , liveblock nema nikakave veze sa ovim , sve je stvar u njihovim serverima koji malo rade malo ne rade .

Kada je meni bio uključen onda sam imao taj problem i nisam nikako mogao spojiti sa internetom,kada je bio isključen radio je sve normalno i čak tutorijali na youtubeu preporučuju da se liveblock isključi!!!

Pogledaj moj zadnji komentar!

Mene samo zbunjuje sto crveni X nije izmedju interneta i LIVE :smiley:

Znam na sta mislis, i mene je zbunjivalo, ali ne brini, sve je dobro povezano. Imas ti internet nego njima kad serveri polude, ne mozes ti tu nista. Stavi poslednju verziju FSD ako vec nisi, u launch.ini fajlu dodaj xhttp=true i livestrong=false, i ako ni tada ne proradi, moraces rucno.

Koristio sam verziju iz tutorijala (3.0.735) … Probacu kasnije nesto da skarabudzim pa cu javiti :wink:

Ako ima novijih, slobodno mi posalji link :hihi

Uspeo sam da ubacim covere :slight_smile:
Sada ako bih prebacio novu igricu na hdd, morao bih ispocetka sve da stavljam?

Imam pripremljenu novu verziju FSD na usb, ali ne bih sad nista cackao, kod mene sve sto moze da krene naopako, krene! I sve radim na tezi nacin :smiley:

Moraces rucno za svaku novu igru. Ovo sto si do sad prebacio ostaje ti dok ne obrises FSD :slight_smile:

Upravo čitam da je XboxUnity ukinuo podršku za FSD, tako da nisu u pitanju nikakvi problemi sa serverima i slično. Coveri će se ubuduće morati ručno ubacivati u FSD kroz webui. Po meni, stvar je u tome da ekipa koja stoji iza XboxUnity je ekipa koja je razvila Auroru i na taj način forsiraju, na neki način, ljude da pređu na Auroru, odnosno neće da daju podršku za FSD koji je “mrtav” projekat.

Izvor: http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/5570-Game’s-cover-and-Title-updates-don’t-work.

Malo pre sam instalirao Forza Motosport 4, posto forza ima 2 dvd pojavila mi se 2 covera… Igrica radi samo preko prvog covera a ovaj drugi stoji bezveze.
Da li sme da se obrise taj drugi ili mora tu da ostane?

Možeš da sakriješ taj cover, odnosno disk. Y (žuto dugme) pa hide ili nešto slično.

Nista od toga nema :nono:

Mozes da ih pomeris u drugi folder, ja sam tako premestio sve igre koje imaju 2 ili vise diskova u Homebrew folder,jer njega ne otvaram i i nemam igre koje bih tu drzao.Isto mislim Y pa move to folder i izaberes gde hoces.Samo ostavi keca u games.

Ima li ovako nešto: Y > Move game > No section?