Sta biste mi preporucili od XBLA igara, pod uslovom da ima co-op za 4 igraca i da moze biti zanimljivo i zenskoj populaciji ? Znaci nesto na foru splosion man ili castle crashers, ima li jos nesto tako ?
Pada mi na pamet TMNT: Turtles in Time, nije loš HD port, dosta je zanimljivo a u co-opu je totalno ludilo. Može se preći za jedno popodne.
Imaš besplatnu XBLA igru Harm’s Way ako već nisi čuo. To ti je trkačka igra sa malo pucnjave koja bi mogla da se svidi ženskoj populaciji.
Takođe je tu dobri stari Frogger koji nije skup (400 MS poena).
Scott Pilgrim vs the World
Zanima me jel ima kakvih besplatnih “arcade” igara ?
Doritos Crash Course ti je isto besplatan.
Mozda Raskulls ili Bomberman?
Hvala ljudi, pogledacu ove igre sto ste naveli da skinem demo ili neki youtube klipic.
Imas pinball fx2 za dzz na liveu, slucajno sam ga iskopao ali ono, ako nisi ljubitelj flipera onda nemoj ni skidati.
Meni su worms armagedon2 ok , bomberman, ima jedna igra sto je uradjena na fazon kontre i probaj sensible socer
Pinball FX2 ti uopšte nije besplatan. To su napravili prvo da izgleda da je besplatan, ali se fliperi plaćaju.
Yu-Gi-Oh 5d’s
p.s. Jesam star za ovu igru,ali nostalgija ljudi,teska nostalgija iz detinjsvta…Kao i Dragon Ball i ostala anima…