Nije to losa konfa predji na 2k jer ces nekada u buducnosti upgrejdovati i GPU
27” 2K 144Hz i uzivaj
FHD staro smece 10000000 godina nemoj se vracati na nesto sto vec imas.
Nije to losa konfa predji na 2k jer ces nekada u buducnosti upgrejdovati i GPU
27” 2K 144Hz i uzivaj
FHD staro smece 10000000 godina nemoj se vracati na nesto sto vec imas.
Vec neko vreme gledam monitor za seriju X.
I pre neki dan natrcim na ovo:
Cena je odlicna. Koristio sam njihov 4K, 60Hz monitor na poslu i bio sam zadovoljan.
Navodno koristi isti panel kao M28U i G70A…Nikako da presecem pa reko da proverim vasa misljenja?
Generalno jako malo review-a sam nasao na netu ali na papiru deluje kao legit opcija ![]()
To je upravo problem, na papiru deluje solidno, pogotovo ako je to istina za panel. Teško reći , pogotovo što ne poznajem brend, i krećeš se u cenovnom rangu pomenutih Gigabyte-a i Samsunga.
Da, upravo moja dilema ![]()
Mozda je ne bih imao da uspevam da nadjem M28U ili G70A na stanju. A nesto mi se ne porucuje i ceka 3 meseca dok stigne. Eh…hvala za odg! ![]()
eto ti ga u Gigatronu za 82 000 ![]()
Hahahhahaha…Znas koja fora sa m28U na Amazonu:
Ako pise da je out of stock cena mu je 528EU ali ako recimo imaju na stanju, onda dignu cenu na preko 600EU. Mislim na situaciju gde je prodavac na Amazonu direktno Gigabyte ![]()
Pa ti ono, daj pare, poruci i cekaj…A to me uzasno nervira. ![]()
Sad sam gledao na KP ima dosta oglasa za G70A.Mada ne znam samo ima li neko odmah na stanju
Odlican monitor , znam jednog sto je prodao mesec dana star za 440€ ![]()
Koja je preporuka za monitor za Mac mini? Apple original Studio Display su baš preskupi.
Hvala ali nasao sam M28U na Amazonu za 530 eu ali onu verziju koja nema postolje za monitor nego “ruku” koja se kaci za sto. Svakako mi ne treba postolje tako da sam presekao ![]()
Drustvo, htedoh nesto da proverim sa vama.
Da li neko ima M28U i da koristi vise od jednog inputa(xbox plus racunar).
Primetio sam da kada menjam inpute, cujem iz monitora slab “pop” zvuk u momentu kada krene da prikaze sliku. E sada predpostavljam da je rec o ukljucivanju LED panela i da bi trebalo da bude normalno. Ali eto, reko da proverim.
Zvuk je slab, moram bas da se priblizim poledjini monitora da bih ga cuo.
Neki 4K monitor će odraditi posao. Idealno bi bilo 5K ali onda si blizu Studio Display cene.
Asus proart modeli su dobri. Imaj u vidu da apple ima drugacije skaliranje i nece bas biti dobro na svakom monitoru kao sto je to na windowsu.
Ja se vratio na G7 Odyssey 32”
Uzeo iz Gigatrona , sta reci za ovog coveka. Ne znam koji mi je sa ovim menjanjem, al eto i ovo ce brzo na oglas ![]()
Rekli smo ti da nema bolje od monitora
Posle oleda ne znam koliko mu odgovara taj monitor
jedino sto ne zuji ![]()

Iskreno C2 je najbolja stvar do sad sto sam imao al eto, ne znam kako da objasnim ovo kupi, prodaj.
Monitor je brži u svakom slučaju i za ozbiljnije igranje je obaveza a c2 ima neke druge benefite ali opet ono prvo je bar meni bitnije
C2 ima jako mali input lag, kompletan proizvod bez obzira na cenu nego performanse je C2. Ne igram competitive ni jednu igru tako da odziv je bitan da kazes, al ako si prosecan igrac svejedno igrao na tvu ili monitoru.
G3 odyssey nov - 200€
G5 odyssey 32” nov -250€
G7 Odyssey 32” star 3 nedelje ( gigatron garancija 2 godine ) - 600€