Treba mi preporuka za ozvucenje + reciever 5.1.2 varijanta za Dolby Atmos. Nisam siguran ni gde da pocnem. Trenutno imam 2.0 ozvucenje + reciever ali njega planiram da sklonim od TV-a i da koristim samo za gramofon.
Idealno bi bilo da neke zvuznike mogu i wireless povezati da ne moram od TV-a do iza kauca provlacim kablove, neg samo njih na struju da zakacim. Na plafon sto bih okacio, jebiga, moracu da provucem nesto. Mozda cak i plafon spustim?
Budzet je oko 1500-2000e. Jel ima kakvih preporuka?
Ne volim soundbarove. Kakav god bio, ne moze da zameni full sistem zvucnika. Mozda budem spustao plafon pa mogu onda i wired zvucnike. Ne deluju mi preterano dobro opcije koje imam
Za Dolby Atmos ti je mali budĆŸet. Mislim da ÄeĆĄ na svemu morati da malo uĆĄtediĆĄ i pitanje je ĆĄta ÄeĆĄ sastaviti na kraju. Samo malo kvalitetniji subwoofer Äe te izaÄi 1000e, a bez dobrog subwoofera sve gubi smisao. Naravno pricam o novim stvarima. DoduĆĄe znam ja malo i da preteram u raÄunici ali secam se da sam kako god racunao risiver+zvuÄnici +subwoofer izlazilo min 4000e
Marantz cinema 50 ili 60, svs 1000, a zvuÄnike biraj samđ. 3000e su ti ove dve zajebancije, za zvuÄnike jos 2000e. Ako jos malo cenovno pojaÄaĆĄ zvuÄnike nece ti ni decu davati da vidiĆĄ
Ovo!! Zato redovno drzim kao kreten daljinac u rukama⊠gledamo zena i ja uvece neke gluposti.. ja pojacam da ih cujem.. krece neka pucnjava, lupanje kola bla bla.. stisavam kao lud da ne probudimo svu decu i komsiluk.