Treba mi preporuka za ozvucenje + reciever 5.1.2 varijanta za Dolby Atmos. Nisam siguran ni gde da pocnem. Trenutno imam 2.0 ozvucenje + reciever ali njega planiram da sklonim od TV-a i da koristim samo za gramofon.
Idealno bi bilo da neke zvuznike mogu i wireless povezati da ne moram od TV-a do iza kauca provlacim kablove, neg samo njih na struju da zakacim. Na plafon sto bih okacio, jebiga, moracu da provucem nesto. Mozda cak i plafon spustim?
Budzet je oko 1500-2000e. Jel ima kakvih preporuka?
Ne volim soundbarove. Kakav god bio, ne moze da zameni full sistem zvucnika. Mozda budem spustao plafon pa mogu onda i wired zvucnike. Ne deluju mi preterano dobro opcije koje imam
Za Dolby Atmos ti je mali budžet. Mislim da ćeš na svemu morati da malo uštediš i pitanje je šta ćeš sastaviti na kraju. Samo malo kvalitetniji subwoofer će te izaći 1000e, a bez dobrog subwoofera sve gubi smisao. Naravno pricam o novim stvarima. Doduše znam ja malo i da preteram u računici ali secam se da sam kako god racunao risiver+zvučnici +subwoofer izlazilo min 4000e