Posto sam pre nekoliko dana kupio Xbox 360 slim rgh svakodnevno me smaraju moji jel imaju neke igrice koje bi mogli da pikaju oni. E sad nadam se da mi mozete pomoc i dati neku preporuku nekih igrica stila Super Mario ili Rayman koje ne traze nesto puno kontrola(posto i na kompu jedino sto pikaju se neke igrice sa misem i bez tastature ),da nema previse poznavanja engleskog i najpozeljnije bi bilo da budu 2D :DDDD
Daj im rayman legends ili trials hd
Pusti im fifu ili forzu, nisu 2d al su dobre za starije.
Od tih tako igara pada mi ma pamet splosion man ,isto sjajan drugi deo ms splosion ili tako neshto,onda nije losh super meat boy… One 2 tomb raider igre iz pticije perspektive…Ninja shadow ili tako nekako…Dobar je Shadow complex…Ne zameri mi ako nisam tacno naslov napisao sedim u kaficu pijan ko dupe…
Ako nemas dva kontrolera nabavi i snimi im neku tabacinu i neces pogrijesiti :), elem nisi naveo godine matoraca. Matorac sam od 44 godine koi i dalje igra pucacine npr.!
Od tabacina nije losha Castelvania Lord Of Shadow prvi deo,drugi je dobar ali ne toliko,dobar je Betmen svi delovi…
Hmm… Castle of Illusion i Duck Tales Remastered ako ocete dizni fazon.
E da, mozda Trine?
Ilomilo je isto prekrasna igra bez nasilja, al je puzzler.
Giana Sisters je relativno jednostavan platformer.
Ima i onaj Prince of Persia Classic.
Limbo, ako mogu da svare morbidnu atmosferu.
Takodje prva polovina **Guacamelee **je veoma simpaticna i pristupacna, mada je u jednakoj meri tabacina koliko i platformer.
Braid, Fez, Spelunky… mislim, lista odlicnih 2d igara je podugacka, al problem sa X360 je sto je tesko naci ‘ciste’ platformere kao na nintendu - skoro sve igre imaju ili pucanje (sto dosta menja koncepciju, to vise nije toliko jednostavno za kontrolisanje ko obican platformer) ili neku caku koje komplikuju upravljanje. Hocu reci, Super Meat Boy npr. je fantasticna igra, al to je bre specificno hardkor iskustvo namenjeno perfekcionistima i mazohistima.
Ako se dovoljno odvaze, mogu da probaju i neku od onih Lego igara, koje su u tom jednostavnom skupljackom fazonu iako su 3d.
Ne daji im Raymana, to je izuzetno teška igra za početnike, prvo će izlomiti prste a onda i joypade.
Ni jednu od ovih platformi ne preporucujem, preteske su.
Hocu reci, Super Meat Boy npr. je fantasticna igra, al to je bre specificno hardkor iskustvo namenjeno perfekcionistima i mazohistima
Haha, kakvo bi to ultimativno ponizenje bilo za starije gamere.
Daj im od pucacine Call of Duty neces pogresiti.
Hvala svima na preporukama dosta ste mi pomogli . Za Raymana ste bili upravu malo im je tezak al polako ce se navici Nekako mi najbolje deluje lista igrica koju je predlozio n00dle jer su oni u tom fazonu avanture,skakutanje bez nasilje i te fore
Samo da je nesto lagano i bez nerviranja. Posto su roditelji znaci da su vec imali dovoljno nerviranja.