Preporuka igara za novopecenog xbox vlasnika

I to što kažeš, zaboravio sam da ima tih koji ne jure poene u bilo kojoj igri :stuck_out_tongue:
Da ne bude da idem u off previše, probaj i Dark Souls, ako imaš živaca :smiley:
Možda i Skyrim, ali i Borderlands 1 i 2 :smiley:

Btw ode ova tema prilicno daleko, sad vec nisu ni console igre, nego sve igre za sve konzole i pc. :smiley: Mislim da ovo treba da se zakljuca inace ja verujem da ce neko da udje i da kaze posto je ovaj pitao “sta vredi igrati na xboxu”, " nista, prodaj to i kupi ps3". :smiley: hahah

Da imam para za ps3 i igre za njega ne bi ni razmisljao o xboxu :slight_smile:
Btw odigracu enslaved takodje

Nije bitna konzola nego GAMER… Ako GAMER ne zna sta hoce da igra, dzabe da mu das i konzolu iz 2555 godine… A gaming je skup hobi, kao i svaki drugi hobi… Preporuka za novopecenog GAMER-a je da prvo odluci o konzoli, pa kesu i onda odluci sta da igra… Besmisleno je predlagati nesto nekome ko nije nista u zivotu igrao… Prvo treba da skonta koji zanr voli, mozda budu strategije, a onda mu treba dobar PC i mis… Ono sto svako mora da proba je definitivno sve ono sto je na toj konzoli ekskluziva… Dakle Navedena konzola Xbox 360 ima vise:
Gears Of War 1, 2,3
Halo 2, 3, 3 ODST, Reach i uskoro 4
Fable 1(na PC-u ili Xbox 1 ), 2, 3 i journey(ako ima kinekt)
Alan Wake
A onda sve ostalo:
BioShock 1 i 2
Battlefield: Bad Co. 1 i 2
Splinter Cell 1(Xbox 1), 2 i 3
Mass Effect 1, 2, 3…
Znaci baci se na razmisljanje ili zavrni rukave i igraj… Imas mnogoooo sati da provedes ispred konzole… Za vecinu treba bar po 60+ sati igranja…

ae vako…

sta ti hoces da igras uopste? lepo ti je milan rekao, ti bre ne znas sta hoces :smiley:

odlucis se koji zanr zelis, lepo odes na GameTrailers for Xbox 360, PS3, Wii U, PSP, PSN and More | Upcoming Video Games odgledas REVIEW igre, ljudi lepo kazu valja to to i to, ne valja to to i to, igraj posle ili nemoj, vrlo prosto, bar vidis i znas o kakvoj je igri rec ne igras onda napamet…

ode ovo pod katanac, ne vredi vise da se pise, dobio si apsolutno sve sto valja…