I to što kažeš, zaboravio sam da ima tih koji ne jure poene u bilo kojoj igri
Da ne bude da idem u off previše, probaj i Dark Souls, ako imaš živaca
Možda i Skyrim, ali i Borderlands 1 i 2
Btw ode ova tema prilicno daleko, sad vec nisu ni console igre, nego sve igre za sve konzole i pc. Mislim da ovo treba da se zakljuca inace ja verujem da ce neko da udje i da kaze posto je ovaj pitao “sta vredi igrati na xboxu”, " nista, prodaj to i kupi ps3".
hahah
Da imam para za ps3 i igre za njega ne bi ni razmisljao o xboxu
Btw odigracu enslaved takodje
Nije bitna konzola nego GAMER… Ako GAMER ne zna sta hoce da igra, dzabe da mu das i konzolu iz 2555 godine… A gaming je skup hobi, kao i svaki drugi hobi… Preporuka za novopecenog GAMER-a je da prvo odluci o konzoli, pa kesu i onda odluci sta da igra… Besmisleno je predlagati nesto nekome ko nije nista u zivotu igrao… Prvo treba da skonta koji zanr voli, mozda budu strategije, a onda mu treba dobar PC i mis… Ono sto svako mora da proba je definitivno sve ono sto je na toj konzoli ekskluziva… Dakle Navedena konzola Xbox 360 ima vise:
Gears Of War 1, 2,3
Halo 2, 3, 3 ODST, Reach i uskoro 4
Fable 1(na PC-u ili Xbox 1 ), 2, 3 i journey(ako ima kinekt)
Alan Wake
A onda sve ostalo:
BioShock 1 i 2
Battlefield: Bad Co. 1 i 2
Splinter Cell 1(Xbox 1), 2 i 3
Mass Effect 1, 2, 3…
Znaci baci se na razmisljanje ili zavrni rukave i igraj… Imas mnogoooo sati da provedes ispred konzole… Za vecinu treba bar po 60+ sati igranja…
ae vako…
sta ti hoces da igras uopste? lepo ti je milan rekao, ti bre ne znas sta hoces
odlucis se koji zanr zelis, lepo odes na GameTrailers for Xbox 360, PS3, Wii U, PSP, PSN and More | Upcoming Video Games odgledas REVIEW igre, ljudi lepo kazu valja to to i to, ne valja to to i to, igraj posle ili nemoj, vrlo prosto, bar vidis i znas o kakvoj je igri rec ne igras onda napamet…
ode ovo pod katanac, ne vredi vise da se pise, dobio si apsolutno sve sto valja…