Preporuka: Gde i kod koga uraditi servis Xbox 360 konzole?

Meni se desilo pomalo neprijatno / prijatno iskustvo sa servisom 360.

Imam jedan Elite koji je doživeo rrod i nakon toga sam ga poslao da **** uradi fix + flash. To je prošlo sve glatko i kako treba. Onda je otišao video izlaz i to je poslato da se uradi. Čovek je testirao HDMI i radi. Vratila mi se konzola, ali je posle nekog vremena video izlaz ponovo otišao. Tada smo se još uvek svi družili preko lajva, pa se neki verovatno i sećaju mojih tegoba sa Elitom :slight_smile: . Poslao sam konzolu. Onda se ispostavilo da čoveku treba i joypad i kablovi da bi operisao konzolu. Ok, i to je poslato. Prošlo je tri+ meseca, ni traga ni glasa. Meni se nije žurilo, imam na čemu da igram, ali opet, što je dugo - dugo je.

Posle smo se čuli, i konzola je stigla. Prošlo je par nedelja, igrao sam za to vreme možda ukupno par sati (Shadow Complex) da bi pre nedelju dana opet otišao video izlaz.

Kontaktirao sam prenex-a, poslao konzolu, čovek uradio za jedan dan, testirao drugi i poslao mi nazad, pri tome me updateovao o tome šta se dešava i šta treba činiti. Stigla je konzola, probao sam i radi savršeno. Mass Effect 2 uveliko šiba i nema problema.

Nadam se da se ovako nešto neće nikome desiti a poruka je da je prenex zaista odličan i fer majstor, što govori i naša preporuka za njega. Da sam znao za njega ranije, mnoge stvari bih rešio brže i bolje :slight_smile:

*ovaj thread nije namenjen hate-u određenog servisera, nego pre svega kao preporuka da vam servise i flash radi prenex.

Lepo je cuti da ima ljudi u koje se mozemo pouzdati ako ne do Bog nesto krene po zlu sa xbox-om. Prenex je iz Novog Sada jel?

Iz Sente je čovek, a ja sam mu slao iz Novog Sada, bez problema.

kako? City Express?

Ja sam Elite kupio napamet, ne informisuci se pre toga o verzijama drive-a. Planirao sam solo da odradim flash, ali se ispostavilo da u mom slucaju to i nije tako jednostavno jer je drive bio lite on 83850c. Za Prenex-a sam saznao na ovom forumu, poslao coveku konzolu Postexpressom, i za dva tri dana je dobio flesovanu.
Tako da bih i ja iskoristio ovu priliku da dam preporuku za Prenex-a.

ASK kurirom, fini ljudi :slight_smile:

Ja sam samo jednom slao Aksom i mozda nikad vise.

Utorak: Zovem ih u 9:00 da dodju po paket.Oni kazu da ce doci u toku dana. U15:30 ih ponovo zovem, oni kazu da ce stici uskoro do mene.
Sreda: Zovem ih u 9:00 i saopstavam da nisu juche dosli.Oni mi kazu da ce doci danas 100%. Oko 12h zove me lik i kaze mi da izadjem ispred zgrade sa paketom da mu predam.Ja izadjem, ono nikoga nema.Nazovem lika na mobilni i on mi kaze da stoji mog broja ali potpuno druge adrese.Izvinjava mi se i kaze da ce doci za 2-3h. Oko 15h je stigao konacno i predao sam mu jebeni paket.
Primalac paketa je primio paket sutradan odmah, ali su mu trazili (u fazonu moja greska) 300din vise nego sto sam ja rekao.Primalac me zove i buni se sto je to tako.Ja ponovo zovem Aks i kazem im gresku.Oni je nakon 2-3h isprave.
8 dana od kad primalac primio paket, a meni jos nisu stigle pare. Ja ih zovem i oni mi kazu zovi tog i tog lika. Posle sat vremena donosi mi lik pare ali nema da mi da tacno nego mi daje 70din manje.
Ja sam popizdeo.Jebe mi se za 70din, ali ja sam izgubio zivce, toliko iscimao oko svega i posle toga sam zazalio sto sam ih ikad pozvao.

Kako da uspostavim kontakt sa prenex-om?

inbox, send new message, stavis recipient prenex, i napises coveku sta te zanima

ok nisam znao da je na forumu. :slight_smile: