Prelazni rok iz Gold membera u Admin team

jedna dobronamerna kritika za M007p-a. Kad vec odlucis da odgovoris na nesto, onda brate mili sedi i lepo odgovori, nemoj uvek u nekom jurcanju, neki od tvojih postova nebi ni Zone Zamfirsko razumelo :slight_smile: nemoj da ovo uzmes kao uvredu, nastavi sa dobrim radom i velike cestitke :slight_smile:

Potrudicu se, neverovatna je stvar da kada god vidim da treba nesto da se odgovori nekome i pomogne, mene napadnu sa pitanjima kuci i dozivanjem…
Neverovatno je i to sto sam poceo kao C4EVA da pisem.

Hvala jos jednom potrudicu se da ne mora da se zove Zone za prevod :wink:

Sent from my iPhone using Tapatalk

hah a opusteno, vidimo da postujes sa telefona pa je logicno da su odgovori u zurbi kucani.

Nemesis - novi XBR moderator!
Zbog požrtvovanog rada na sadržajima sajta i pomoći koju pruža ostalim članovima svojim savetima i sugestijama, zaslužio je da pređe u admin redove i time doprinese još više u boljem radu XBR zajednice.

živio :slight_smile:

Samo nemoj da se umisli da je Ezio :slight_smile:
btw sve cestitke samo napred :slight_smile:

O matori, čestitam, jes te krenulo… :slight_smile:

a inace dogovor ko ce biti novi mod je bio jako slican ovome klipu

Nemesis čestitke na unapređenju, živeli

Jos jednom i zvanicna cestitka, nastavi sa dobrim radom (sta cu, kad ne mogu nista drugo da smislim :p)!

Nemesis cestitke na novom radnom mestu.
Verujemo u tebe:party:

Hvala svima na cestitkama! Potrudicu se da budem i bolji :slight_smile: Vlado ne brini, nisam umislio da sam Ezio hahahah

Cestitke Nemesis, potpuno zasluzeno, samo tako nastavi i XBR ce biti jos bolji sa tobom kao moderatora. :slight_smile: :beer:

Auuu al si sastavio recenice - svaka ti cast! Hvala puno :slight_smile:

Nemesis majstore cestitam!!!:wink: :ruk:

Son_of_a_gun

cestitam sine :slight_smile: postao si moderator za Video igre i vesti, Kinect i Video igre i ostale konzole :slight_smile:

Samo napred

Son_of_a_gun sinovac CESTITAM!!!:beer:

Sine od utoke, cestitke :slight_smile:

Čestitke! :beer:

Oooo cestitam! Valjda ce biti neko pice, meza ili tako sta! :smiley: Stvarno je zasluzio momak… Sve cestitke jos jednom i javi da li ti je zena cestitala hahahaha - meni je moja i tortu napravila hahaha

Hvala ljudi! Kad imaš dobru ekipu uz sebe, lako je postići sve. Super je bilo družiti se s vama i do sad, nadam se da ćemo u budućnosti biti još bolji i složniji. Živjeli! :beer: