jedna dobronamerna kritika za M007p-a. Kad vec odlucis da odgovoris na nesto, onda brate mili sedi i lepo odgovori, nemoj uvek u nekom jurcanju, neki od tvojih postova nebi ni Zone Zamfirsko razumelo nemoj da ovo uzmes kao uvredu, nastavi sa dobrim radom i velike cestitke
Potrudicu se, neverovatna je stvar da kada god vidim da treba nesto da se odgovori nekome i pomogne, mene napadnu sa pitanjima kuci i dozivanjem…
Neverovatno je i to sto sam poceo kao C4EVA da pisem.
Hvala jos jednom potrudicu se da ne mora da se zove Zone za prevod
Sent from my iPhone using Tapatalk
hah a opusteno, vidimo da postujes sa telefona pa je logicno da su odgovori u zurbi kucani.
Nemesis - novi XBR moderator!
Zbog požrtvovanog rada na sadržajima sajta i pomoći koju pruža ostalim članovima svojim savetima i sugestijama, zaslužio je da pređe u admin redove i time doprinese još više u boljem radu XBR zajednice.
živio
Samo nemoj da se umisli da je Ezio
btw sve cestitke samo napred
O matori, čestitam, jes te krenulo…
Nemesis čestitke na unapređenju, živeli
Jos jednom i zvanicna cestitka, nastavi sa dobrim radom (sta cu, kad ne mogu nista drugo da smislim :p)!
Nemesis cestitke na novom radnom mestu.
Verujemo u tebe:party:
Hvala svima na cestitkama! Potrudicu se da budem i bolji Vlado ne brini, nisam umislio da sam Ezio hahahah
Cestitke Nemesis, potpuno zasluzeno, samo tako nastavi i XBR ce biti jos bolji sa tobom kao moderatora.
Auuu al si sastavio recenice - svaka ti cast! Hvala puno
Nemesis majstore cestitam!!! :ruk:
Son_of_a_gun
cestitam sine postao si moderator za Video igre i vesti, Kinect i Video igre i ostale konzole
Samo napred
Son_of_a_gun sinovac CESTITAM!!!
Sine od utoke, cestitke
Čestitke!
Oooo cestitam! Valjda ce biti neko pice, meza ili tako sta! Stvarno je zasluzio momak… Sve cestitke jos jednom i javi da li ti je zena cestitala hahahaha - meni je moja i tortu napravila hahaha
Hvala ljudi! Kad imaš dobru ekipu uz sebe, lako je postići sve. Super je bilo družiti se s vama i do sad, nadam se da ćemo u budućnosti biti još bolji i složniji. Živjeli!