Ja imam 2 prednja i jedan zadnji USB port. Koja je razlika izmedju prednjih i zadnji, ako je ima uopste? Konzola je arkadna PHAT…
Malo kontam da moje probleme sa hardom prave ti prednji portovi. Iz razloga sto je tako uvek sa PC-jem. Prednji su po pravilu slabiji i treba koristiti zadnje za neke ozbiljnije stvari.
koliko ja znam to je isto… i jedan i drugi su direktno zalemljeni na plocu , tako da bi trebalo da je isto… a to na pc-u je verovatno zato sto se prednji zicama kace na maticnu plocu , nisu direktno zalemljeni kao ovi zadnji… ali ipak treba da ti odgovori neko ko se malo bolje razume od mene…
OK, kontao sam da nisu zalemljeni, kad jesu kao sto kazes. Ako je tako onda u redu. Treba da nosim hard na zamenu, nesto mi ****aju tamo, pa spremam odbranu, ocu da zamenim i da uzmem neki sa sopstvenim napajanjem…
Jer je ovde napajanje ocito problem. Npr. kad mi stoji u kompu na portovima pozadi, ugasi se, ali se i upali jako korektno, za razliku od prednjih portova, gde zabode. Dok izgleda konzola ima losije napajanje, pa to moze biti problem…
ako sam dobro shvatio taj vuce napajanje sa usba? ako je tako moze da se “nabudzi” da ima externo napajanje , ali onda mislim da ti ne bi vise vazila garancija , tako da ako mozes bolje zameni i uzmi neki sa externim napajanjem…
Ne bih da budzim, i tako i tako je se taj hard disk kvario, pa sam ga reklamirao i dobio novi. Nemam kesa za jos jedan hard disk, ako bih ovaj zeznuo tim budzenjem, a da ni ono ne pomogne kod mog problema.
Sutra im nosim i trazim zamenu. Ako ne bude moglo, ima da ih oteram u ***** i da hard disk prodam nekome i kraj.
Pa oni moraju da prihvate reklamaciju, mislim ne znam kad si ga uzeo, ali opet moraju da prihvate. Po zakonu imas i jedan rok kad mozes da kazes da nisi zadovoljan proizvodom, ali to je 15 dana po pravilu.
U svakom slucaju vidi, zameni… Meni hard diskovi nikad nisu pravili problem, al opet, ja nisam ni uzimao te sa napajanjem od usb-a…
Ma napajanje je 100% problem. Malo pre igram AC3 i kada zavrsim prvu sekvencu, ono loaduje i tako u nedogled. Ja odem back to home, ono me vrati na NXE, umesto na FSD, i tek onda hard zatreperi kako bi trebalo da bude…a da radi napajanje kako valja, trebao bi da me vrati na FSD jer se on pokrece sa hard diska.
Brate, ovo su teski lopovi, ja prosli put doneo posle 2 dana, ona riba mi kaze kao bice hitno jer ste doneli u roku od 3 dana. Kad ono djavola hitno, zove me lik 15-ti dan da mi kaze da dodjem po novi hard, sto je rok po zakonu. Sutra im nosim sa ovom compri, ako nece da zamene dacu ga nekome kome treba samo za podatke i to ispod cene i kraj. Kupicu drugi, nemam vise zivaca…
Je si ti kupovao ekstrne hardove sa eksternim napajanjem ili sta?
I konacno ovaj radi onako kako bi trebalo, nakon sto sam 2 puta reklamirao. Sada su mi dali isti model, samo neka revizija iz 2012-e godine. Hvala Bogu da sam konacno sredio ovaj problem…