Prebacivanje igara sa kompa na USB

Hello. Pratio sam uputstva za prebacivanje igara na xbox 360 ali mi ne uspeva stavka da prebacim igru na usb, posto mi kaze da nema dovoljno mesta na USB-u. I bas iz tog razloga, pokusao sam preko programa Horizon i Modio.

Horizon -> Games - > Inject file -> folder gde sam extractovao igru sa “Xbox Backup Creator” -> Obuhvatio sve sto ima u njemu i izadje mi prozor ‘Invalid STFS Package’. Jedino mi je uspelo da prebaci AvatarAsset. Pokusao sam da prebacim samo content folder i uspeo sam ali igra nije cela (u pitanju je Doom 3 bfg edition, pustio mi je samo doom 1).

Modio -> ‘drag’ na otvoreni program i izasao mi je prozorcic ‘There was an error when attempting to save to your device. Make sure the device is plugged in and is not being used by the Device Explorer’. Pokusao sam da idem na Tools -> ISO Explorer -> File -> Open ISO -> Doom 3 (moj ISO fajl igrice) -> ‘The file you tried to load is not a valid Xbox 360 ISO, please try again’ -> pokusam opet i opet nece.

Inace pratio sam sledeca uputstva: http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html, http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/5347-formatiranje-usb-flash-a.html, http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-pitanja/5838-fsd-ne-pokazuje-igre-u-xbox-360-folderu-kad-ih-prekopiram-sa-usb-a-na-xboxov-hdd.html

Unapred hvala!

samo extractujes iso sa xbox backup creator , ili iso2god , i onda taj folder sto dobijes prebacis copy-paste na fles.
usb uopste ne treba da ti bude formatiran za xbox , tako da ti ne treba ni modio ni horizon ,fles treba da bude u fat32 formatu formatiran na kompu. posle samo iz filemanagera u freestyle dashu prebacis sa flesa na interni hard od xboxa i to je to. :slight_smile:

Uspeo :smiley: Hvala na brzom odgovoru! Moze Lock.