Pre-order PS4 konzola

Stigla je i zvanična potvrda!
Cena će biti 300€!!!

Sve u svemu, u narednih nekoliko dana, primaćemo pre-order za PS4 konzole, a količine su ograničene!

Sve zainteresovane molim da se jave na mail: [email protected]
Potrebno je da ostavite sledeće podatke:

ime i prezime:
puna adresa:
broj telefona:

E i da.
U pitanju je standardni paket, koji podrazumeva hdd od 500GB, jedan joypad, sve potrebne kablove i napajanje.
Garancija je godinu dana.

E kad bi bila neka ovakva ponuda tamo u decembru pred novu godinu taman da zavrsim novi Tomb Raider i prodam moju 360 tj. da je zamenim za PS4.:tap:

Što ne bi bila tada? Cena PS4-ke je spuštena, ovo je nova cifra koja će biti i u buduće. Samo u decembru će biti mnogo veća navala zbog nove cene, pa pripazi jer možda bude i nestašice.

Pa kupovina PS4-ke zavisi od prodaje 360-ce, a njega prodaja zavisi od toga kad izadje i kad se prodje Tomb Raider.Tako da moze biti i ranije :smiley:

Što ne bi bila tada? Cena PS4-ke je spuštena, ovo je nova cifra koja će biti i u buduće

Pa nece zauvek. U pitanju su diskontinuirane PS4 sa 500gb. Zato je i popust, i ogranicene su kolicine, jer ih je zamenila verzija sa 1TB za 350e. Neka me Ninja ispravi.

To si ti nešto pomešao. 500GB modeli nisu zamenjeni 1TB modelima. 500GB je i jedina verzija koja je i dobila popust sa 399 na 349e. Naravno, pričam o ceni u prodavnici. Kad se oduzme AFA ili PDV i preračunaju troškovi prevoza i šta već dobije se tih 300e.

Ima li jos kakvih akcija oko nabavke PS4 konzola?

Cene su i više nego korektne te nema smisla praviti i dodatnu akciju.

Slazem se da su prilicno korektne, ali obzirom da su preko akcijske cene, reko mozda ce biti neke organizacije oko nabavke tih “novogodisnjih” primeraka