Napravi neki logo za forum? Mozda se svidi SVEMOCNIM administratorima. Mozda postane ZASTITNO LICE foruma.
Hvala extra je!!!
Nema na cemu,ako hoces mogu da ti odradim sa drugacijim slovima i efektima,to sam nesto na 2 min samo
može meni sa FEAR 1 slikom kuju hoćeš (ali neka koja je svetlija)
da piše FEAR of Dimbor sa nekim slovima koja liče na one iz fear-a
boja slova neka bude malo siva (Red: 223, Green: 223, Blue: 223) mislim da je to ona malo siva a više bela
nadam se da nije previše informacija
Ustvari, kada sam ja pravio sigove, znam da je sto vise informacija bolje. Najteze je - napravi mi nesto po tvom ukusu.
Moze ta kao tvoja od profila ?
Brate, aj mi napravi ako mozes na sredini tri grba Delije, gate7 i fratria, iznad da pise diskretnim, polukruznim slovima orthodox brothers i pozadinu sam stavi po sopstvenom izboru da bude u skladu sa ovim…
Nemoj to molim te ja sam grobar
experiment je delija
Ne razumem kakve to ima veze…ja sam se salio,napravicu nesto kada budem imao vremena…sutra verovatno.
pa on je napravio ovaj thread i njega sam i zamolio da mi napravi… ali svejedno, bilo kada nije hitno
E pozdrav jel moze meni neko da napravi sig posto su mi banovali prosli profil.Ako moze da bude nesto od zvezde i celsija onako pola pola i da pise PyroDevil!
eh ja sam ovaj thread zapustio malo Stavicu da radimo i ja i Spam sigove posto ja sada igram nesto “malo” vise nesgo sto treba Xbox hehe ^^
inace pyro mozes da iskoristis onaj sto sam ti pre napravio samo ga opet skini i namesti nije ti nikakav problem jedno slovo valjda ako jesto pokusacu da ti editujem da pise pIro
Inace Spam otkud WoW na profilu ^^
Heh ma ja video da tebe nema pa ja da se malo izvezbam u photoshop-u dok se ne vratis a i nisam neki pro vec noob
Ih wow ce cepa stalno,mora malo na profil pic,naravno igram na privatnom serveru nemam za original Obozavam orc warriora a posle toga shamy
Hmm ja ne znam dal da prodajem svoj WoW acc ne verujem da cu vise igrati ali ipak dosta truda je ulozeno ^^
Dosta truda = Dosta $
Moze ako imas vremena ako ne nishta…