Pravim Potpise za Forum {Signature} [Vise info u Thread-u]

Napravi neki logo za forum? Mozda se svidi SVEMOCNIM administratorima. Mozda postane ZASTITNO LICE foruma.

http://www.xboxrepublika.com/attachment.php?attachmentid=1097&stc=1&d=1295199220

Hvala extra je!!!

Nema na cemu,ako hoces mogu da ti odradim sa drugacijim slovima i efektima,to sam nesto na 2 min samo :smiley:

može meni sa FEAR 1 slikom kuju hoćeš (ali neka koja je svetlija)
da piše FEAR of Dimbor sa nekim slovima koja liče na one iz fear-a
boja slova neka bude malo siva (Red: 223, Green: 223, Blue: 223) mislim da je to ona malo siva a više bela
nadam se da nije previše informacija

Ustvari, kada sam ja pravio sigove, znam da je sto vise informacija bolje. Najteze je - napravi mi nesto po tvom ukusu.

Moze ta kao tvoja od profila ?

Brate, aj mi napravi ako mozes na sredini tri grba Delije, gate7 i fratria, iznad da pise diskretnim, polukruznim slovima orthodox brothers i pozadinu sam stavi po sopstvenom izboru da bude u skladu sa ovim…

Nemoj to molim te ja sam grobar :smiley:

experiment je delija

Ne razumem kakve to ima veze…ja sam se salio,napravicu nesto kada budem imao vremena…sutra verovatno.

pa on je napravio ovaj thread i njega sam i zamolio da mi napravi… ali svejedno, bilo kada nije hitno :slight_smile:

E pozdrav jel moze meni neko da napravi sig posto su mi banovali prosli profil.Ako moze da bude nesto od zvezde i celsija onako pola pola i da pise PyroDevil!

eh ja sam ovaj thread zapustio malo :smiley: Stavicu da radimo i ja i Spam sigove posto ja sada igram nesto “malo” vise nesgo sto treba Xbox hehe ^^
inace pyro mozes da iskoristis onaj sto sam ti pre napravio samo ga opet skini i namesti nije ti nikakav problem jedno slovo valjda :smiley: ako jesto pokusacu da ti editujem da pise pIro

Inace Spam otkud WoW na profilu ^^

Heh ma ja video da tebe nema pa ja da se malo izvezbam u photoshop-u dok se ne vratis a i nisam neki pro vec noob :slight_smile:
Ih wow ce cepa stalno,mora malo na profil pic,naravno igram na privatnom serveru nemam za original :slight_smile: Obozavam orc warriora a posle toga shamy :smiley:

Hmm ja ne znam dal da prodajem svoj WoW acc :frowning: ne verujem da cu vise igrati ali ipak dosta truda je ulozeno ^^

Dosta truda = Dosta $

Moze ako imas vremena ako ne nishta…

http://www.xboxrepublika.com/attachment.php?attachmentid=1107&stc=1&d=1296095137