Pragmata - Recenzija

Provereni su oni, ljudi uzimaju godinama preko njih igre, bez problema.

3 Likes

Cek polako, znaci ti tvrdis da kada budem priorderovao igru necu biti izlozen dodatnim troskovima koji se razlikuju od cene na njigovom sajtu i igra ce stici na vreme?

čak i da platiš troškove, cena će biti par hiljada manja nego kod nas

2 Likes

Znaci niko nije siguran samo suflirate. Treba mi siguran kontakt od coveka koji je poruciovao.

Misliti i cveće brati nije isto. :grin:

1 Like

Lako je tuđim k…koprive mlatiti :smiley:

Eh Dačo, ne može i SNS Expo i EU. Da smo u EU, sad bi imao dostavu za dž. :rofl:

4 Likes

Pa nemoj tako kolega, zvacu vas kada narednog meseca budem proslavljao prvi zarađeni milion eura :grinning_face:

2 Likes

EU=SNS samo nece to narod ovde da prihvati..

Pa tesitraj ti Dačo, šta te košta ? Svakako ako te oporežu, biće 30% u iznosu cene igre koju budeš platio. U najgorem slučaju proćićeš isto ili malo jeftinije od cene koje plaćaš u Games-u.

3 Likes

Pa šta je onda za milionera potencijalna naplata uvoznih dažbina.

2 Likes

Oni su navikli da su oni ti koji naplacuju, a ne koji placaju :grin:

3 Likes

Pa.kada bih se tako rasipao ne bih ni dosao do miliona

2 Likes

Sto se kaze lako je tudjim q … mlatiti

Debili nadji razlog da popljuju

Kao što članak kaže, mislim da Capcom samo nije svestan ‘lolicon’ zajednice (koja btw jeste jeziva).

2 Likes

SeriesX verzija znacajno bolja od base PS5. Drago mi je sto nisam pogresio pri izboru platforme. Mozda cu moci quality mode da peglam.

4 Likes

Ko jos gleda base PS5, to je sve oldgen :joy:

4 Likes

Gleda 85-90% baze igrača koji su na base konzoli. Pro niša konzola isto kao što je PS4 Pro bila.

1 Like

brt ko ti kriv sto si sirotiLJa i ne mozes priustiti PS5 Pro kao vecina ovde, ne ukljucujuci mene naravno :rofl:

1 Like