Power On: The Story of Xbox | Dokumentarac

4 Likes

Super, taman da imam šta da gledam ujutru na poslu.

5 Likes

Ja pogledao dva danas na poslu, ekstra su ga odradili

Tebi je XBR posao, boli te uvo :smiley:

1 Like

Specijalni gost u poslednjoj epizodi. :wink:

Pogledao sam zasad samo poslednju epizodu jer pokriva period najave xbox one-a pa do danas. Bas su dobro odradili. Podsetio sam se koliko je bio dobar onaj iznenadni trailer za Series X. Takodje je zanimljivo videti kako svi pred kamerama priznaju da su pogresne odluke donete i koliko im je stete naneo onaj stunt Playstationa za deljenje igra. Veoma zanimljivo.

2 Likes

Uh ovaj covek. Jedan od tih zakulisnih gmizavaca koje nije trebalo nikad pred kameru da stave, nego samo da ih ostave u polumraku da zgrcu pare i kuju planove jedni protiv drugih.

Ne volim kad me podsete kakvi likovi zaista donose odluke, bilo u nasem malom kutku bilo na svetskoj sceni. Lakse mi kad ne moram s tim da se suocim.

3 Likes

Pogledao do sada prvu i pola druge epizode. Jako lepo snimljeno i montirano. Super je što su otvoreni da prizanju greške i gluposti koje su radili.

2 Likes

I ja odgledao prve dve epizode, za sad je odlično. Baš lepo odrađen dokumentarac. Pogotovo mi je interesantno jer nisam bio baš preterano upućen u priču pre One, koja mi je i bila prva konzola.

Ovaj mali je imao super caleta i srecno detinjstvo. Moji nikada nisu mogli da mi priuste konzolu pa mogu m isliti koja je ovo radost za decaka.

2 Likes