Power Gig: Rise of the Six String


Power Gig: Rise of the Six String je jos jedna rhythm igra koja prati stope slavnog Guitar Hero / Rock Band serijala… Ono sto ovo igru izdvaja od ostalih rhythm igra je to sto je kontroler u PGROTSS prava funkcionalna gitara koja moze da se koristi kako i za igranje, pa tako i za sviranje kao sto se to moze raditi sa pravom elekticnom gitarom… Just plug and play! :rock: Bice tu naravno pored gitare i bubnjevi (koji izgledaju kao drzaci za pivske krigle :lol: ) Bass nisu spomenuli nigde, tako da cemo saznati o bass-u kasnije…

Bice tu i za sada najavljenih ekskluzivnih muzicara kao sto su : Eric Clapton, Kid Rock i Dave Matthews Band… Najavljeno je da ce biti 70+ pesama kao i DLC.

Dve pesme su za sada sigurno u igri… “Layla” od Derek and the Dominos i “She’s a genious” od Jet-a.
Pojavice se u Oktobru ove godine.

Publisher:
Seven45 Studios
Developer:
Seven45 Studios
Genre:
Music Maker

Platforms : Ps3/Xbox 360

Ove izvođače što si naveo ,njih uopšte ne poznajem…Daj Ozzyja,Maiden,Metallicu,Gunse,Kiss,… A mož’ li se uzet’ prava gitara pa da igram igru sa tim? (Zamisli to…Pravu gitaru kačiš u Xbox i igraš i čuje se u igri a to možeš i van igre… :smiley: )

Gitara sto dolazi uz igru je prava gitara a i dzojstik… Tako da dobijes dva u jednom… Potvedjeno je da su instrumenti sa GH i RB-a kompatibilni sa Power gigom a i obrnuto sto je super vest… “Layla” pesmu mora da si cuo 1000% Evo i gameplay-a te pesme… Levo bubnjevi, desno gitara :stuck_out_tongue: Malo me podsecaju likovi i cela vizuelna scena kao da je u pitanju Warcraft ili tako neka slicna igra. Ali to nikoga ne zanima… Ko moze da prati note i da gleda okolo? :slight_smile:

https://youtu.be/fHN4aQk3n6o

Gitara sto dolazi uz igru je prava gitara a i dzojstik… Tako da dobijes dva u jednom… Potvedjeno je da su instrumenti sa GH i RB-a kompatibilni sa Power gigom a i obrnuto sto je super vest… “Layla” pesmu mora da si cuo 1000% Evo i gameplay-a te pesme… Levo bubnjevi, desno gitara :stuck_out_tongue: Malo me podsecaju likovi i cela vizuelna scena kao da je u pitanju WOW ili tako neka slicna igra. Ali to nikoga ne zanima… Ko moze da prati note i da gleda okolo? :slight_smile: