Ti se šališ, a ubo si živu istinu.
A neeee…nisam se šalio…tako bih i ja jedino uneo u kuću i slikao moj pribor za pecanje.
Upravo razmišljam…ako mi se ne daj Bože nešto desi, i žena reši da proda pribor po cenama koje sam njoj rekao - NEKO BI SE OPASNO USREĆIO!
hahaha pa svi to radimo, sto god kupimo, pa jedno je 3x manje
Hahahaa @ph1beropt mozes da otvoris jjutjub kanal za slusalice
Inace, kao sto za mene kazes da ti je VR Virtual Reality, ako mi verujes ja kad vidim njega uvek u glavi imam FajberBOT a on covek FajberOpt
Na live-u neki čitaju ph1beropt kao phrophet, tako da sam i širem krugu iz zajebancije poznat kao profet.
A pošto smo već sa teme skroz sišli i Acinu temu totalno gurnuli sa šina evo koren mog Gamertaga.
ph1beropt je kratko od “Phiber Optik”. A to je na Xbox Live bilo zauzeto.
Phiber Optik je bio legendarni haker/cracker sa kraja osamdesetih, početka devedesetih. Bio je član legendarnih haker grupa tih vremena, Legion of Doom, i Masters of Deception. Naravno završio je u ćorku.
Danas je security expert kao i cela ta ekipa sa početka devedesetih.
Eto.
I tebe ce u corku ako budes pokazivao ove slike slusalica, ne znam nikoga ko legalno tako nesto poseduje
Veoma lako. Siguran sam da ima istih kao ja. Ne volim da se cimam oglasima da prodajem stvari. To mi je nesto najgore. Pre bih dao na poklon.
Neke bi i imale cenu ali nije to nesto za sta bih se ja cimao iskreno.