Potrebna pomoc oko ps3 update cipovan

Uradio sam update na Ps3 cipovan konzoli i pojavilo se ovo

Zatim ja stisnem reset+start u isto vreme i on kaze (checking,please wait) i opet isto sa slike se pojavi…Ps3 je cipovan al ima neko neku pomoc kako da vratim ps3 kako je bio pre??? HITNO MI JE POMOC POTREBNA,HVALA…

Moraš skinuti zadnji update na usb i offline odraditi jer su serveri ugašeni

ja sam uradio na ps3 update al on je cipovan ja nisam usb flesh nista ubacio u njega nisam a dali moram skinuti stari update sa laptopa u usb flesh

Piše ti na ekranu da moraš preko usb odraditi

Moram i ja sad da ga ažuriram i da ga ponovo jailbreak na 4.91 da bih mogao da ga kačim na net

Mislim da je ugašen online na ps3,nemaš potrebe da diraš

Sinhronizacija trofeja. :expressionless:

Onda požuri dok još može,znam da su najavili i ms i sony ove godine da gase servere za stare konzole

1 Like

Ps3 cipovan otiso update to je stiglo i sta tacno da uradim da bi popravio treba mi malo jasnije informacije da bi znao sta da radim…

Bez ljutnje drug ali kako da ti prostije objasnim treba ti usb stik na kom imaš sistem update da bi to odradio

1 Like

I budi spreman da kad odradiš update koji ćeš kao što ti kaže Sloba skinuti sa Sonijevog sajta i ubaciti na PS3, biti bez modifokovanog softvera. Dakle, moraćeš ponovo da moduješ konzolu, tj. “čipuješ”.

1 Like

Gde si to našao ?
Ja nisam čuo nikakve čak ni rumore , da se gase 360 serveri.
A tek da je official brujalo bi se o tome kao kad se gasio store .

Braaaat, ne stavljaš USB u konzolu, nego USB povežeš sa kompom. Odeš na Sony sajt i na USB skineš system 4.91 za PS3 pa onda sa USB ažuriraš konzolu na 4.91 da bi bilo sve okej.

teeeeeško da ćeš se ti sam snaći :smiley:

2 Likes

Tako da ubacim u konzolu?

https://www.google.com/search?q=i+accidentally+updated+my+jailbroken+ps3&client=ms-android-honor&sca_esv=a66cce0409c10300&sxsrf=ADLYWIJ2wLwWE9hN7f5H7WmnYfN_Dma8-w%3A1726231380460&ei=VDPkZv_HG4CI9u8P3MrVqAc&oq=I+updated+jailbroken+&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIhVJIHVwZGF0ZWQgamFpbGJyb2tlbiAqAggAMgYQABgWGB4yBRAhGKABMgUQIRigATIFECEYoAEyBRAhGKABMgUQIRigATIFECEYnwUyBRAhGJ8FSPOOAVD6A1j3gQFwCHgAkAEAmAG7AaAB7BuqAQQxLjI2uAEByAEA-AEBmAIioALUHKgCD8ICChAAGLADGNYEGEfCAg0QABiABBiwAxhDGIoFwgIHECMYJxjqAsICChAjGIAEGCcYigXCAgUQABiABMICBxAAGIAEGArCAggQABiABBjLAcICCBAAGBYYChgewgIHECEYoAEYCsICBBAeGAqYAxKIBgGQBhCSBwQ4LjI2oAeUhgE&sclient=mobile-gws-wiz-serp

The Xbox 360 Store Will Close July 2024, But You Can Keep Playing Your Favorite Games - Xbox Wire

Kao što sam i napisao , krajem jula se gasio store odnosno marketplace.
Serveri za multiplayer i kompletan xbox live za 360 se ne gase , niti postoji naznaka kada bi se mogli ugasiti , a procene su ne uopšte tako skoro.