Pozz ljudi nov sam ovde i treba mi pomoc. Pre par dana sam kupio mk11 na xbox storu i nece da se downloaduje nikako,dodje do nekih 60-70% i stane pa krene od pocetka ponovo,memorije ima,brzina neta je dobra. Do sad sam uzeo vise igrica sa xbox stora i do sad nisam imao nikakav problem. Hvala unapred
Prvi put Äujem. Probaj obrisati cache, možda to pomogne.
Meni se isto desilo sa Alan Wake pre neki dan, stavio ga na download, ugasio konzolu, pogledao seriju, upalio konzolu vidim na 60% reko kako joÅ” nije instalirano ?
ObiÄno za to vreme spiÄi 40gb reko da vidim da li je stiglo makar do one crtice da mozes startovati, kad odjednom puf sve poniÅ”ti ā¦Nema Alana na download-u
Ajde Jovo na novo iz drugog puta normalno instaliranā¦
Meni je na downloadu od ponedlja i samo vrti u krug,nigde nikakvo resenje ne mogu da pronadjem,sve zivo sam probao i nista
Odnesi konzolu kod nekoga da vidis sta se desava. Na neciji net. Ili li xbox neku reset sistema varijantu pa sve od nule.
I da li ti jos neka igrica radi isto ili samo ta?
Samo ta igrica je bila u pitanju,al sam odradio reset konzole,vratio na fabricka podesavanja i onda je normalno instaloralo. To mi se nikada nije desilo imam konzolu preko pet godina i nakada nijedan problem nisam imao. Stvarno nisam pametan sta je moglo da bude problem