Skoro sam uzeo xbox i dosta se mucim oko rezanja i dosta sam upropastio diskova…Imam problem kada narezem disk da mi izbaci disc unreadabile… Inace rezao sam na razne nacine i preko mega turtorijala i preko turturijala lt 3.0 U 2.0 … Imam ihas 122-e i rezao sam pomocu onog programa BurnerMAX…Koliko znam konzola mi je flesovana na lt 2.0 ali mi nije jasno kako je uopste uspela da se pokrene igrica koja je rezana mega turtorijalom…Ne znam gde toliko gresim a rezultati diska nisu toliko lose evo
…Citao sam turtorijale dosta ali nekako sam se sada sve pogubio i ne znam sta da radim…E sada ako moze pomoc da ne ispadne da postavljam dosadna pitanja i da uzmem malo da citam, sto vec jesam … Unapred zahvalan svima…
bese imas hitachi drive ili kako vec, neki kome je LT 2.0 poslednji?
E pa onda rezes po MEGA TUTORIJALU jer ti ne treba nikakav dalji proces konverzije u 2.0 jer sam citac ne vidi dalje, i za njega su validni 3.0 patchovi
Dalje, ako ne cita i dalje zeza, pomiri se sa cinjenicom da ti laser na konzoli ne valja, nije do diska nego eto laser ti se zeznuo
dalje kad rezes igre, neke su XGD3 neke su XGD2, ove XGD2 rezes sasvim normalno (u abgx uve napise WAVE pa broj koji je, dakle nema veze sa XGD3, Thief npr ili Castlevania LOS 2 su XGD2), za njih ti ne treba BurnerMax, rezes ih svakim rezacem po tutorijalu naravno, tj provuces kroz abgx, pa img burn-om narezes i to je sve
Rezultati sa Kprobe su blago receno ****** i nisu uopste validni, jer jedan te isti disk da provlacis 10x neces nikada da dobijes iste rezultate i u praksi se pokazalo da to uopste nije merodavno resenje dobro narezanog diska, jer npr kod XGD3 igara laser igra glavnu ulogu i nista drugo… Ako se igra instalira i prodje granicu od 47-57% prilikom instalacije onda je disk ok. Zato sto i originalni disk moze da da lose rezultate vremenom kada se izgrebe i slicno
Pa Verbatim disk je uvek resenje, i ne znam ni sam koliko puta je receno da samo on vredi za rezanje, bemu misa ako vec neces ili nemas da das 30-50e za originalnu igru isprsi se barem za kvalitetan disk za rezanje, razlika ne moze da bude ni 100 din u odnosu na ostalu boraniju… ali zato 100 din vs 50e je vec razlika…
Pa nisam mogo da ih nadjem tek danas sam uspeo da nadjem da kupim … Inace hteo sam jos da pitam da li je mozda bolje da rezem na trunckate igrice a ne na burnerMAX… Koliko sam video bolji su mi rezultati mnogo kada rezem trunckate metodom
Rezi full burn ako vec imas kompatibilan rezac, na truncated moze da ti izbaci error, faild on autentication … bla bla, ne savetujemo za dzabe da rezes full burn a ti koliko sam video imas uslova tj rezac.
Video sam kako rezes slika govori kao 1000reci ne pitaj vise nego rezi kako pise, sve informacije si dobio pogotovu sto nema nekog problema kod ovog rezanja.
i onda lepo katanac na ovu temu, i molim te da citas u buduce malo vise pre nego sto se ponovi ista tema po ko zna koji put, smorio sam se vise da opominjem, najgora sam babaroga ovde