Potreban mi je neko sa foruma koji zivi blizu Prvog Osnovnog suda u Beogradu, da mi proveri informacije u vezi zavrsenog predmeta, s obzirom da nedeljama ne mogu da ih dobijem telefonom.
Od kad do kad se to moze zavrsiti? Je’l treba neka najava ili nesto slicno?
u bg-u postoje 3 osnovna suda…podeljeni su po nadležnosti a i fizički…savska,timočka i bul.m.pupina…
dopuna-ispravka
u bgd-u postoje 4 jedinice prvog os. suda,četvrta je u ustaničkoj
Mislim da je na novom beogradu taj koji njemu treba, danijel koji je u pitanju ?
улица Савска 17а, Novi Београд, a drugde pise Bulevar Mihajla Pupina 16, 11070 Beograd, Novi Beograd
Treba na salteru za javnost koja pocinje sa radom od 10:30h do 14:00h, ne treba da se najavis, potrebno je da znas ko su stranke i broj predmet i u kojoj fazi je trenutno postupak. Detaljnije informacije u veyi predmeta poslacu preko PM-a.
Ljudi, ko je stvarno blizu, nema potrebe da se maltretirate i gubite vreme. Ako nekog ima, ima, a ako nema nije problem
Ja bi trebao sutra ili prekosutra da idem do Brodarske škole, koja je pored Palate pravde, koja je na slici sajta, u Savskoj 17a, pa ako hoćeš da vidim da pitam, kad sam već tamo?
Sad gledam, zar ne možeš ovde da dobiješ to što ti treba? MEGA COMPUTER ENGUNEERING - DEBUG WINDOW
Ne radi, radilo je do decembra 2013, dok onaj slepac od poverenika za informacije nije tražio da se ukine jer je protivustavno. Obzirom da se time iznose podaci o strankama, a zaboravlja da je sudjenje javno, osim kada su u pitanju porodični odnosi, kao i maloletnici. Sada su ga ponovo aktivirali ali ne funkcionise.
Dogovorio sam se sa “missa”
sud u savskoj je isključivo za krivičnu materiju…
Hteo bih da se zahvalim @missa koji to odradio jos u cik zore:rock: Hvala i ostalima na interesovanju da mi izadju u susret, ako neko ima neki pravni problem slobodno se obratite za pomoc.
Pitanje za @missa Da nismo kolege?
nema na čemu…
da kažemo da imam pouzdane prijatelje…