U prilici sam da kupim konzolu sa oznakom cech-3001A i sistem softverom 4.11 Konzola je u paketu sa igrom God of War III 150 gb (to jest to je GoWIII edition)i sa dva gamepada koji su kao novi. Konzola je stara mozda blizu 2 godine i jako malo koristena tako da sam bas zainteresovan. Zanima me da li ona moze da se chipuje sa Cobra ode chipom i koliko su te konzole hardverski kvalitetne Koliko bi znalci procenili njenu vrednost, cenu iznad koje da ne idem. Uzeo bih je jer pouzdano znam da konzola nije rabljena, naravno sve nalepnice stoje gde trebaju da budu, glanc nova kao i dzojpedi
Znam da pored ove igre ide i Dark souls 2 kao original.
Moze da se uradi sa ODE CHIPOM, konzola ko konzola OK nema ta sta mnogo da se filozofira ista je kao sve, radi, pouzdana. Cenu mozes da procenis sam po oglasima pogledaj koliko prodaju novu konzolu, koliko prodaju igre i joypad dodas. Verujem da mozes da nadjes novu za manje pare nego tu koliko moze da ti trazi sa svom opremom…
Pa mi smo pricali o nekoj ceni 110-120e s tim sto bi jos chip izasao 90e. Nova chipovana konzola super slim 12gb kosta 240e u oglasima.