Postal 3

Razvojni tim Running with Scissors objavio je da Postal 3: Catharsis in Cologne izlazi 10. decembra za PC, dok će za Xbox 360 i PS3 izaći nekada u narednoj godini. U planu je i Mac verzija, ali nije precizirano kada će ona stići.

Za razliku od prethodnika koji je bio FPS, Postal 3 će se odvijati u trećem licu, ali će zadržati svoj sandbox pucački karakter. Glavni lik Postal Dude dolazi u propali američki gradić Catharsis u potrazi za poslom i zdravstvenim osiguranjem; međutim, posla nema, gorivo košta 17 dolara po galonu, a meksička vojska na granici zaustavlja svakoga ko iz Amerike pokuša prebjeći u Meksiko.

Postal 3 je napravljen na Source engineu iz Half-Lifea 2, a neki od neprijatelja s kojima ćemo se u njemu susresti su ekološki fanatici, gay bajkeri, poludjele maskote fast food restorana, Al Qaida, vojska Venecuele i nosorog na crystal methu. Od celebrityja, tu su Uwe Boll, Jennifer Walcott (NSFW), Osama bin Laden, Ron Jeremy i drugi živopisni likovi.

Trailer koji prikazuje apsolutno normalan porodični gameplay ove igre pogledajte ispod:

https://youtu.be/D07MqaOTn3k

Au Nemesis, svaka ti cast!Nemas pojma koliko si me obradovao!!!:smiley:

Tooo Nemesis, kao sto je rekao Jovan, nemas pojma koliko si me obradiovao. xD Znaci jedna od najocekivanijih igara za mene, a i vidim da izlazi krajem godine, tako da Hellz Yeahh!!! :rock: Secam se pre 7-8 godina kada sam sa bratom igrao postal 2, pa mi keva usla, htela zena da se slogira, ja otkinuo glavu nekoj zeni sa lopatom i igra fudbal, vrata bila gol. Kad se setim, good all times… :slight_smile: :stuck_out_tongue:

Hey, niste se vise obradovali od mene hahahaha

Momci :beer:

lol, a ja krenuo da napisem dal ovo jos uvek neko igra i voli. u svakom slucaju, srecno sa iscekivanjem :smiley:

Igra je sprdnja najveca,koliko me je puta nasmejao postal 2 nzm ni sam,jedva cekam nastavak :smiley:

Igra izlazi prvo za PC, e to se nije odavno desilo :smiley: