E vako, evo opet sam uzeo xBox posle 3 god. Prosli put je bio Japser, flesovan na neki LT, nemam pojma koji, a znam da je sledeci bio 1.9, no nije ni bitno… Sad sam naletio na povoljan Slim, flesovan, sa Kinect kamerom, pa ga uzeo…
E sad, prvo nisam siguran koji je fles, a najverovatnije je LT+ 3.0, posto prethodni vlasnik rece da je flesovan prosle godine, i da je busen drajv… a i pusta XGD3 igru, ako je XGD3.
Drugo sto me znaima, sve stare igre, XGD2, rezane na satri nacin, skinem, provucem po potrebi krzo ABGX i rezem brzinom 2.4 i to je to? Posto negde kao da sam procitao da ne moze, ali niti sam siguran, niti to mog naci. Kod mene dve za sad rade, pa pretpostavljam da moze, jel te…
Trece, narezao sam te dve igre ali odmah kako sam ih skinuo sa neta, nisam ih provukao kroz ABGX, nego odmah sprzio, verovatno me mrzelo i zurio da sto pre narezem, igre rade, ali sam ih posle provukao krzo ABGX i ne znam sta tacno ali odradi autofix necega i sledeci put nema greske. Zanima me ako te dve igre ne igram preko Live-a, jel bi bilo pozeljno da ih opet prerezem ili ne pretstavljaju problem za konzolu ako ostanu ovako?
Cetvrto, trenutno skidam neke XGD3 igre, ali sam jednu vec narezao, u pitanju je Dance Central 3, ali ima 7.29 GB i narezao sam je kao i svaku igru sto sam pre rezao i radi bez ikakvih problema, do sad… Rezac je neki LG, i nisam koristio BurnerMAX, i narezao sam je na Maxell. Pise da je XGD3 a isto tako sam procitao da Rip od XGD3 igre zauzima malo vise pa mora onda flesovan odredjeni rezac ili metoda BurenerMAX. Rezao sam je normalno jer moze da stane na disk, i naravno pre rezanja nije izbacio da izaberem Truncate ili Overburn, narezao je do 100% bez problema. Naravno za rezanje koristim ImgBurn… Dakle da li postoje XGD3 igre koje imaju manji Rip i mogu da se rezu kao i XGD2 ili ovde nesto nevalja, mozda igra i nije XGD3, mada je pisalo da je…
To bi bilo to za sad, pa ako neko ima volje da pise, neka pise… Pozz…
EDIT, za ovu igru gore, na netu negde pise da je XGD2 negde 3. Tamo gde sam je skinuo, u nazivu je pisalo XGD3…