Pozdrav
Imam problem sa xbox360 E konzolom
Kada je ukljucim ne pojavljuje mi se open scren,tacnije ne dize se sistem a radi konzola.Sve lampice rade zeleno i sve je dobro prikljuceno.Konzola je cipovana.Molim vas kako mogu to da sredim ili koliko bi kostalo to da se uradi
Ugasi sacekaj 2-3 min ugasen i upali je, sacekaj do 2min da vidis da li ce ucitati pa javi.
Imas moj email ako nesto treba podesavanja stelovanje javi se.
Pozdrav M007P,
Nije Dejan dobro opisao problem, caka je u tome sto cip uopste ne svetli niti se cuje kako glicuje. Otvarali smo malopre konzolu da vidimo da li je neki kabl mozda odlemljen posto sam u drugoj temi procitao da postoji mogucnost da je to u pitanju, medjutim svaki kabl je na svom mestu.
Pokusao sam da palim konzolu i na Eject kao i bez HDD-a, nista se ne desava, samo svetli zeleno power dugme bez kruga okolo.
Takodje smo probali preko kompozitnog kabla umesto HDMI-a, ni to ne pomaze.
Da li je otisao cip ili postoji mogucnost da se radi o vecem problemu?
Hvala unapred.
Moguce je ali sanse za to mnogo male, koji cip je u pitanju? Da li blinka debug led?
Moram da vidim kako se ponasa konzola.
Ne, ne blinka nista (ranije je blinkao plavi led), niti se cuje onaj zvuk kada glicuje.
Ovako izgleda cip:
http://s15.postimg.org/662uyvdl6/20151210_170821.jpg
Taj cip nema power led, plavi led je debug led. Prestala je da glitchuje, mora da se zameni, taj cip nikada nije lepo radio na koronama ama bas… cak znam ko ga stavlja poznajem rad, mnogo bolji rezultati sa drugim cipovima. Odgovoricu na PM/email.
Molim vas sledeci put lepo srocite naziv teme, POMOOOC i … je zabranjen ajde sto je zabranjen nego izgleda mnogo glupo… .
Nije me sacekao vec je pisao sam na svoju ruku, slazem se da naziv teme nikako ne odgovara.
Cujemo se Vi i ja preko maila ili PM, ja preuzimam slucaj.
Strasno mi se svidja subtekst ovog threada, gde zapravo kroz diskusiju hardverskog problema puno otkrivamo o odnosu Dymatizea i mladjanog dejana89…
EDIT:
Pozdrav za sve clanove,imam jedan problem a poceo je da se desava ucestalo,naime posedujem xbox 360 slim konzolu sa ugradjenim rgh cipom od prilike pre 2 meseca,pocelo mi je da se desava da se slika u toku igre zamrzne i bude sva u linijama i onda moram da restartujem konzolu da bih igrao ponovo onda bude sve ok do sutradan kada ga ponovo upalim mora barem jednom to da mi se desi u toku dana,mnogo sam zabrinut zbog toga naravno i moj mali sin zato sto neznamo sta je u pitanju dali je ozbiljna situacija ili sta vec jer sam jedva skupio i kupio konzolu pa sad sam pretrnuo zbog toga,molim vas ako neko zna sta je u pitanju da mi pomogne bio bih mu mnogo zahvalan.
Moras reci koja je konzola, slim ili phat, ako je phat koji je mfr date, ko ti je radio rgh?
Daj sliku sta se desava da znamo sta je ?
Evo bas sam sada uzeo da upalim konzolu da bih slikao sta se desava i mislio sam da cu se bas nacekati kada vraga dodje mecki na rupu odmah pa sam uslikao,kada sam slikao restartujem konzolu kad ono opet posle 2-3 min stendbaya opet ukoci kao na slikama,samo da napomenem da je u pitanju xbox 360 slim konzola 2011 godiste e sada oznaku cipa sam slikao na jednoj od slika,ako jos informacija treba recite,Dexter995 me je pitao i ko mi je radio rgh cip,radio mi je Tomislav iz NS,sve je sljakalo ok jedno 15-20dana i onda je pocelo da se desava ovo sto se desava,e sada pre cipovanja mi nije nista kocilo ili blokiralo,da napomenem i ovo napajanje od konzole pocne da mi bukvalno rci-krci u nekim momentima tipa kada stavim pauzu ili kada predjem jedan nivo igre ali ne stalno, cisto i to da izjavim mozda i to nesto vam znaci,eto ako ko zna sta je u pitanju neka odgovori ja neznam sta cu vise poceo sam da skrecem polako u levo.:ninja:
Probaj sa Hdmi kablom ali ovo mi deluje da je nesto ozbiljnije tipa cip, ovo su artifakti grafike pojavljuju se ono 3d objekta u ovom slucaju avatara, takodje manifestuje se kao crvene kockice, zelene ili crvene linije… Ledenje kod slima moze da bude RGH (retko je ) a zadnjih par uzroka koje sam video je bio XCPUGPU cip. Treba da se vrati na fabricki dasboard i da se testira ceo dan u igrama da li je hardver overio i da li se ovo pojavilo. Drugo to sto napajanje krci ja prasina koja se sakupila unutra i ventilator je bucan, zakacinje. Ne znam gde drzis konzolu ali slim overava kada je zatvoren u vitrini, svima je otisao zbog prasine u njemu i nedovoljne cirkulacija svezeg vazduha za hladjenje.
Pozdrav [COLOR=midnightblue]_M007P evo proslo je 3 dana od kada sam izneo problem u vezi kocenja slike na xbox360,vi ste mi rekli da sumnjate na hdmi ili da je do grafike,uzmem lepo pa zamenim kabl hdmi aj reko probam i to kad ono isto,sednem razmislim sta dalje kada se setim da sam vadio hdd da mi napuni neki lik sa igrama,aj reko da probam da izvadim ponovo hdd i da vratim kad ono evo hvala bogu 3 dan nije kocilo nista niti je ledila slika,e sada ne mora da znaci da je to,interesuje me dali bi to mogao biti uzrocnik ili ne pokazace vreme,jos jednom veliki pozdrav svima i hvala sto ste mi izasli u susret,ps ako opet zakoci javnucu a nadam se da nece. _[/COLOR] ziveli