Pomoc za Xbox Game Pass Ultimate

Pozdrav. Nov sam ovde i skoro sam video da ima Xbox game pass ultimate da se uzme za 1$, tako da sam hteo da uzmem to da ugrabim kad vec mogu, ali kartica nije mogla pa sam uzeo gift card za 5$ i pokusao sa time. Uspeo sam da dodam 5$ u svoj microsoft balance ali nazalost nisam mogao da kupim jer mi je uvek iskakao error PUR-RiskRejected-CrossRegion. Promenio sam sve, i region prodavnice, i region racunara, i probao sam da iskoristim VPN. Moze li pomoc?
Hvala unapred :grinning:

Koliko sam razumeo (ako nisam neka me neko ispravi), da bi ti proradio taj deal moraš imati karticu vezanu pretplatu ili neki oblik plaćanja aktivan (čak i ako ga nećeš koristiti za dalja plaćanja).

Što je najgore jesam dodao, ali mi iskače taj error non stop kad pokušam da ga kupim

Možeš ti dodati trista kartica, ali sistem prepoznaje da ti se kartica ne poklapa sa adresom koju si stavio na profilu i odbija da naplati.

Izlaz ti je da kupiš Game Pass Ultimate na konzoli i to tako što ćeš ga platiti tim gift cardom što si kupio a kako dodatno sredstvo plaćanja ćeš staviti karticu i trebalo bi da prođe. Znači odustani od sajta i računara, samo na konzoli prolazi, i to ovako kako sam ti napisao.

Da li cu onda samim tim dobiti i taj pass na racunaru?

Ultimate možeš da koristiš i na konzoli i na računaru.

Ima li ko konzolu da mi uplati ovo pls xD

zasto komplikujes stvari ? Postavi region Turska (konzolu postavis na engleski jezik da te be buni) .Dodas svoju karticu i sa njom platis regularno , bez ikakvog VPN-a i chuda. Kupis Live za 23-24e za 12mj i za 0.8c kupis taj ultimat i prekonvertujes tih 12mj u 13mj gamepass ultimate

ps. sve to odradis sa konzole i nemas problema

Da li postoje neke “nus pojave” ako promenim regiju na tursku i uzmem live na taj nacin? Da li cu moci da se vratim na UK odmah nakon kupovine?

Nisam siguran, nisam to radio nikad, sjećam se da ima neko ograničenje sa mjenjanjem regiona, pročačkaj malo po netu.

Izgleda da nema konzolu.