Pokusavao sam da pronadjem resenje problema ali bezuspesno…
Od kad sam ugradio Jtag/rgh, sledeci uputstva za skidanje, extract-ovanje, prebacivanje igara, instalacije…itd, sve je funkcionisalo odlicno.
Presao sam sa Windowsa na Mac. Potrebna mi je pomoc kako igre skinute u iso formatu, extractovati, prebaciti na box? Neki creator za mac, uputstva, iskustva, savet ili slicno…
Nesto sam se i bojao tog odgovora jer sam i po netu probao da izgooglam ali tesko. Da pravim dual boot ili v. masinu samo zbog toga, cimanje veliko. Igre sam skinuo, pa mi izgleda kao najjednostavnije resenje da iscimam burazera sa win-om da dodje. Prebacim igre sa mac-a na ex.hdd pa kod burazera i onda standardnu proceduru. Slucajno ako neko ima resenje za ovo ( ipak kapiram da nisam prvi na svetu sa ovom problematikom, samo sto je izgleda resenje negde bas zavuceno ), neka pise…da ne bi ljudi prolazili proceduru kao sto cu ja morati ili slicnu uvek da cimam nekog sa win-om…
Tnx Lynx za odgovor
Stari gamer kome win tece kroz vene predje na mac ( zbog posla ). I sad se osecam kao matorac koji je pre 20-tak godina seo za komp, u strahu ga gledao i govorio za crt monitor da je kompjuter, a klinci mu se smejali iza ledja… tuga
Evo skidam ga svaka cast ! To je ono kad krenes da trazis sto dublje. Skidas svakakva cuda, a samo trebas da kazes naj prostije sta ti treba…znaci neverujem.
Tnx Lynx! Videcemo kako ce ovo da funkcionise, pa pisem iskustvo ako nekom zatreba.
Pa ako imas usb flash stick, ili neki drugi externi hdd mozes preko njih da prebacis igru na xbox, posto si koristio iso2god, mozes cak i u delove da prebacujes ako nemas dovoljno velik kapacitet za stick / hdd.
Nisam siguran stvarno, posto nemam nikakvog iskustva sa OSX-om. Iskreno posle odpakivanja igre obicno sam prebacivao preko usb flash-a, mnogo puta mi se desavalo da mi PC ne prepozna konzolu ( najverovatnije zbog toga sto menja IP adresu u slucaju kad mi se izgubi konekcija, pa moram sve ponovo da radim ), pa ukljucuj-iskljucuj sve moguce, drndanja onakvog za nesto sto sam mogao da uradim u nekom vremenu malo duzem nego da se preko kabla prebacuje.
Koristim ja MAC ali mi nikad nije palo na pamet da ga za to koristim. Pa ne znam kako bih ti pomogao. Koristim i Linux ali ne bih mogao kucu da zamislim bez nekog WIN racunara. Jednostavno neke stvari ne idu bez njega. Ali nemoj da se cimas. Stavi na eksterni hard ili usb.
Sinoc sam zaspao dok sam trazio resenja
Dakle najprostiji neki rezime. Skine se igra, extract-uje se preko http://iso2godformac.weebly.com/ ( radi ), flash ili ex.hdd, dalje se zna…