Vi imate logikal’ lik nastavlja:Prvo,ne mozete da pravite ovakvo glasnje jer se ovim nista ne postizete. Ako ima vise ljudi sa Live-a,onda ce Xbox imati vise glasova,a ako ima vise ljudi sa PSN-a onda ce PS3 imati vise glasova. To je kao da je postavnjeno pitanje koga ima vise,da li Live-a ili sa PSN-a? Mogu da ja pozovem pedesetoro ljudi sa PSN-a i da PS3 bude prvi,ali mi nije to cilj. Posto su skoro svi sa ovog foruma sa Live-a onda je normalno ko ce imate najvise glasova. Predpostaljam da smo samo Stadim i ja glasali za PS3. To vam pricam.
PS3 jos uvek nije hack-ovan,zato nema piraterije,a Xbox jeste,sto samo pokazuje koliko PS3 ima kvalitetaniji softver. Sto je softver kvalitetniji,to ga je teze hack-ovati. Ja cu dati 3000 din,ali cu igrati na kvalitetnijem sistemu.
To su ti podaci za februar,ali od kada je God of War 3 izasao u martu,PS3 je najprodavaniji. Narucito kada izadje neki novi bundle sa novim hitom. Vi nemate ekskluzive,vama su najbolje igre multiplatformske sto je ponizavajuce. Pogledaj samo koliko mi imamo poznatih ekskluziva,a sta vi imate? Halo 3 i Gears of War i sta? To je game over za vas. Imate li vi jos neku ekskluzivu vrednu igranja? To sto Xbox ima malo bolju prodaju nema nikakve veze,to moze da se sutra promeni dok trepnete,i sta onda? LOGIKA 96% STANOVNISTA JE DA KUPUJE PRVO NAJJEFTINIJE A NE NAJBOLJE. LOGIKA SRBINA: “PS3 JE ZAKON,XBOX JE JEFTINIJI A ODLICAN KOKURENT PS3-JU… KUPUJEM XBOX!!!” I to ne vazi samo za Srbiju,vec i za 60% zemalja sveta,ne racunajuci Ameriku gde je to domaca konzola na ovaj nacin vi postizete dobru prodaju. Moze igra da ima fenomenalan cover,ali da je obicno djubre. Ne znaci da ako se nesto vise prodaje da je bolje i to vam je primer. Znam Frogera bolje nego svi vi i znam da je hteo da kupi PS3,ali kada je cuo da postoji piraterija na Xbox-u odmah se predomislio iako nije nista znao o Xbox-u. Prodaja ce se preokrenuti,samo je pitanje momenta kada igre ne budu pocele da izlaze na Xbox zbog preslabog hardvera.
Kakva Xbox republika,a da li Xbox ima oficijalni sajt za Srbiju kao mi? PlayStation Srbija
Ne pokrecem ja nikakve war-ove,nego lepo kazem sta je rekao direktor EA-a, Xbox-ovci nasrnu,pa im ja odgovorim,i tako u svakom drugom postu.
Dobro,tebi su dobre teme,a ja cu da pozovem drustvo i da idemo po net-u,da gledamo Blu-ray filmove,da slusamo muziku,da gledamo fotke ,da igramo nepravezidjene ekskluzive kao God of War 3 (o kome vi mozete samo da sanjate),i da igramo sve najvece hitove sa Xbox-a (multiplatforme)! I naravno da cete igrati samo igre na Xbox-u kada ni ne moze nista drugo!
Ipak je Xbox samo za igranje igara! 
Reci ti “Jednom coveku” da nije upravu sem za procesor u PS3-ju. Ovako stoje stvari:
PS3 koristi procesor koji se koristi u najbrzem superkompjuteru na svetu (Cell procesor sa 8 jezgra na 3.2 GHz),i ima JACU graficku od Xbox-a! PS3 koristi NVIDIA RSX ‘Reality Synthesizer’ na 550 MHz, a Xbox Ati Xeons na 500 MHz.
Nisu PS3 i Xbox ni slucajno jednaki po snazi! Pa samo uporedi procesore! 
Moguce je da je Crysis radjen u 3 engina jer je onda logicno da ima malo bolju grafiku u odnosu na Xbox i PC.
Kojima je pravio drugi engine za Xbox iz samo jednog razloga. Ima preslab hardver za onaj koji se koristi na PS3-ju i zato moraju da prave novi!
I kakva socijalna zajednica za Natal! 
Reci “jednom coveku” da moze da ima i 50000 PS3-jeva i isto toliko Xbox-eva ali sta mu to vredi kada ne zna mnogo o PS3-ju. Ne mozes da ukljucis neki sistem i da ga odmah ocenis,a prema informacijama koje je dao “jedan covek” ne vidim da mnogo zna o PS3-ju.
Verovatno je i Aleksa dobio deo odgovora u ovom postu.
Slazem se sa Major-om u vezi hardvera,ali je sve na PS3-ju vrh,koji vidim da i Microsoft ne usprva da dostigne!
VAMA SE CINI DA SAM PROTIV SVAKOGA NA OVO FORUMU,ALI POSTO SAM OKRUZEN LJUDIMA SA LIVE-A, A SEM SANINA NEMA NIKOGA SA PSN-A JA MORAM DA DA ODGOVARAM XBOX-OVCIMA ZATO SU OVAKO DUGI POSTOVI. MOGU JA DA POZOVEM PRDESETORO LJUDI SA PSN-A,I STVAR CE BITI POTPUNO DRUGACIJA ALI MI TO NIJE CILJI. CILJ MI JE DA VIDITE STA JE BOLJE,A JA NE NAVIJAM NI ZA KOGA,NEGO ZA BOLJE A TO JE PS3. TO JE SONY. JAPANSKO JE NAJBOLJE!
MOLIM VAS,PROCITAJTE CEO POST DA BI STE SE PRAVILNO INFORMISALI!