Pomoc u vezi ultimate-a, vrlo cudna poruka

Promenio lokaciju na tursku, hocu da kupim ultimate i neda mi sa ovom porukom…
“the region in which your payment option was issued and your store region need to match”
like wtf :frowning:

ni jedna kartica ne radi (obe master card)
na jednoj euri na drugoj dolari i isto izbacuje

jel postoji neko? ono …

imas brate temu sa preko hiljadu postova, svaki problem je opisan i trista puta odgovoreno

1 Like

to sto tu pise ili ja ne znam ili je blokirana takva vrsta transakcije.

Čiju karticu koristiš? Koja banka i država?

2 srpske master kartice (i obe pouzdano znam da rade za internacionalne transakcije ebay,amazon, aliexpress) i jedna master payoneer i na sve tri mi kaze taj bolesni oops.

Čudno, većina domaćih kartica radi regularno. Meni prolaze Mastercard Mobi i Erste banke. Baš juče sam preko Argentine kupovao igre.

Probaj novi nalog da napraviš.

Payoneer neće raditi sigurno, nemoj ni da pokušavaš sa njom.

meni su ove nase mts banka sadasnja postanska stedionica…
totalno sam nemocan

Ocigledno ne znas. Svima radi.

Nzm, ja bih ako mi vec radi pokusao da pomognem a ne da konstatujem da svima radi…
No elem, kao sto sam vec rekao, imam 2 kartice obe master nase (postanska stedionica) i obe rade pouzdano za internacionalne transfere. Sto se mog naloga tice, setovan je na tursku kao i store, kada kucam podatke sa kartice dobijem ili ovu poruku “oops not sure what happened there” ili je sve crveno i nmg nista ni da dodam…ja zaista nista ne razumem gde gresim.

Meni turska takodje ne radi. U jednom trenutku je prestala da radi i nikad se nije oporavila. Probaj da obaviš transakciju na argentinskom store-u (tamo nisam imao problema). Ako ti tamo radi onda je sve jasno a ako ne radi onda šibni poruku i ss pa da vidimo dal može da se reši.
Nema potrebe za nadrndanim stavom, sve se da rešiti. Danas je petak većina je i radila ukljucujuci i mene i jednostavno ne možeš dobiti odg istog trenutka…

ma kakvi nadrndan stav, sta vise…
izvinjavam se ak tako zvuci :slight_smile:
samo sam ocajan…elem. Ako prebacim na argentinu sa istom procedurom, oce game pass ultimate (koji je kupljen za tursku) da radi bez problema i fifa 23 koja je isto kupljena za tursku ?

Svaka igra kupljena na konzoli ostaje na konzoli i može da se igra. Apsolutno je nebitna regija. Ja imam igre koje sam kupovao i preko UK i US i Argentine pa i Turske dok nije prestala da radi i svaka igra radi apsolutno normalno. Što se pretplate tiče, ako si je vec kupio preko jednog store ona ostaje nebitno dal promeniš region u medjuvremenu. Ja ti samo preporučujem da isključip recuring bill za pass kako ne bi došlo do zabune u nekom trenutku.

hvala, pogledaj na blic dm ako mozes samo, poslao sam ss